Jegyvásárlás

Program


Snétberger Ferenc - Generations - Advent a Várkert Bazárban

Snétberger Ferenc - Generations - Advent a Várkert Bazárban

Advent második vasárnapjának esti koncertjén a gitár mellett a tuba kerül reflektorfénybe, de szerepet kap elődje is, egy különleges hangszer, a szerpent, amelynek játéka egyszerre merész és érzékeny. Ezen a különleges estén a Berlinben élő Snétberger Ferenc és a francia Michel Godard virtuóz tolmácsolásában igazi generációkon átívelő zenei csemegével hangolódhatunk az ünnepekre.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. december 8. vasárnap, 19:00

Az esten Toni Snétberger dobon, a  Snétberger Zenei Tehetség Központ egykori tanítványai, Fehér Elemér klarinéton, Bodoczki Ernő nagybőgőn játszik.

Közreműködik:

Snétberger Ferenc – gitár

Fehér Elemér – klarinét, basszus klarinét

Bodoczki Ernő – nagybőgő

Toni Snétberger – dobok

Michel Godard – tuba, serpent

ADVENT A VÁRKERT BAZÁRBAN! Érkezzen jegyével hamarabb, hiszen advent minden vasárnapján koncertekkel, adventi gyertyagyújtással, ingyenes kézműves programokkal, izgalmas gyerek és felnőtt előadásokkal, kortárs művészeti vásárral és workshoppokkal is várjuk a családokat a Várkert Bazár Rendezvénytermének aulájában, a Testőrpalotában és a Déli palotákban! Kapunyitás minden alkalommal: 10:30 óra

Ajánlatunk


Ildikó kiváló szakpolitikus, aki komoly karrier előtt áll, amennyiben le tudja küzdeni egy apró hibáját: nem tud hazudni.

A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És természetesen egy jó falatra. Ha nem kapnak ételt, akkor elcsenik maguk. De ugyan ki tudna haragudni rájuk? Csak túl akarják élni a háborút. Ma, amikor milliók kényszerültek elhagyni otthonukat, ez is döbbenetesen ismerős üzenet.

Mary Chase groteszk vígjátékának címszereplője egy több mint két méter magas, nagy fehér nyúl, akit Harveynak hívnak. Ez a Harvey, Elwood bácsi legjobb barátja, egyesek szerint nem is létezik, csak az ő fejében, de a valóságban mégis sok galibát és félreértést okoz.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!