Jegyvásárlás

Program


Sokszemközt - A magyar valóság Havas Henrik szemével

Sokszemközt - A magyar valóság Havas Henrik szemével

Martin Luther King azt mondta, hogy "VOLT EGY ÁLMOM”. Hát a Leonardo Clubnak is van egy álma és ezt kívánjuk megvalósítani.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. február 27. hétfő, 19:00

Dédelgetett álmunk, hogy Egerben ne csak a tizenéveseknek legyen szórakozási lehetőségük, hanem az idősebb korosztálynak is. Olyan kulturális és egyéb a különböző korosztályoknak szóló programok szervezését vállaljuk be, amikre szívesen érkezik mindenki, és tartalmas kikapcsolódást fognak jelenteni minden korosztálynak. Legyen ez akár prózai, tudományos, technikai, humoros vagy akár zenés esemény.
De mitől lesz rendhagyó egy programsorozat? 

Hiszen előadókat, művészeket számtalan esetben hívnak Egerbe. Ettől még nem rendhagyó valami.
A jegyvásárláskor mindenkinek van lehetősége un. V.I.P jegyet vásárolni. Ezzel a V.I.P jeggyel az előadás után egyfajta közönség, író olvasó találkozóra, egy személyes beszélgetésre van lehetőség.

Az idősebbek talán emlékeznek a tévézés atyjának is nevezett Vitray Tamás ÖTSZEMKÖZT című beszélgetős műsorára. Sajnos ez a fajta műsor struktúra már abban a formában nem nagyon létezik, ezért úgy gondoltuk, hogyha a tévé ezt már nem tartja elég TRENDINEK, akkor majd mi megcsináljuk magunknak. Mivel a szemek száma több lesz, mint 5 ezért a mi programsorozatunk elnevezése nem ÖTSZEMKÖZT lett, hanem: SOKSZEMKÖZT.

Olyan embereket szeretnénk meghívni, akivel magán emberként is szívesen beszélgetnénk, vagy olyan életútja volt/van, amire kíváncsiak vagyunk.
 
A SOKSZEMKÖZT következő műsora: Havas Henrik

A műsor címe: "A Magyar Valóság Havas Henrik Szemével!"

"Nagyon nehezen tudom elviselni azokat a kollégákat-, akik tudatosan olyan képet próbálnak kialakítani magukról, ami nem valós. Tudom, hogy hazudnak, vagy képmutatóak. Nem az én dolgom lenne jelezni, de egyszerűen nem bírom, és megőrülök tőle. Kik vannak a celeb világban? Ki hogyan került oda? Kik a sztárok? Mi a különbség? Ismert celebek intim kalandjai."

Ajánlatunk


Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan vonzalmát tárja a közönség elé, 21. századi, extravagáns környezetben.

Tizenkét embernek kell döntenie egy ember sorsáról: bűnös vagy nem bűnös. De hogyan hozhat egyhangú döntést, hogyan találhatja meg a közös nevezőt egy teljesen különböző emberekből álló társaság, akik még a szavak jelentésében sem tudnak megegyezni egymással?

Ajánló


Tavaly az Edinburgh Fringe Fesztiválon óriási kritikai és közönség sikert arató IMA újra látható a Müpa mellett felállított sátorban.

A Vízkereszt viharos tengerrel, hajótöréssel, gyásszal kezdődik, és három házassággal ér véget. A kettő között viharos szerelmek ütköznek, egy részük…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!