Jegyvásárlás

Program


SopronDrum: Sylvie Reynaert workshop
2

SopronDrum: Sylvie Reynaert workshop

SopronDrum: Sylvie Reynaert workshop
klasszikus ütőhangszeres kurzus

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. július 9. szombat, 13:30

A lyon-i Nemzeti Zenei Konzervatórium elvégzését követően a zongoraművész duóval számos zenei díjat nyert.

Tánc- és Színházi Konzervatóriumok és Iskolák Szülői Szövetségének Országos Szövetsége (FNAPEC) európai kamarazenei versenyének díja,

UFAM Nemzetközi Kamarazenei Verseny különdíja.
Oktatói tevékenységét kiegészítendő rendszeresen dolgozik együtt zeneszerzőkkel, rögtönző művészekkel (improviser), táncosokkal (Carolyn Carlson National Choreographic Center) valamint improvizációs koncerteket ad Mathias Duhamel festőművésszel közösen.

Karmesterként CD felvételt készít, melyen Leonard Bernstein West Side Story című művének témáit adja elő improvizáció formájában, vibrafonnal, cselló, zongora és ütőhangszerek kíséretében.
Rendszeresen fellép a kortárs « Accroche-Note » együttessel valamint Emmanuel Séjourné-val (duó koncertek csakúgy, mint dupla koncertek mindenütt a világon: Európa, Brazília, Korea, Törökország). 
Oktatási céllal is folytat zeneszerzést (Dahlmann Publications and Billaudot Editions).
2015-ben Sylvie Reynaert kinevezik a Strasbourg-i Konzervatórium, Ütőhangszer Intézetének vezető professzorává. Klasszikus ütőhangszereket oktat valamint irányítja, vezényli a „Kolossal Percussion Orchestra” ütőhangszeres nagyzenekart.

Ajánlatunk


A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A bemutató 2014 augusztusában a Szegedi Szabadtéri Játékokon, szeptemberben pedig a Madách Színházban volt.

Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

Mindenkivel megeshet – mármint ha nő, és elmúlt annyi...

Ajánló


Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon…

A zenés színház történetének egyik legjelentősebb darabja tér vissza a budapesti közönség elé.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!