Jegyvásárlás

Program


Sör És Fű // Barlang

Sör És Fű // Barlang

A koncert szabadtéren lesz megtartva, eső esetén is kint kerül megrendezésre.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. július 16. péntek, 20:00

Sör És Fű // Barlang

Gyermekkori barátság köti őket össze. 2009-ben Iminél, egy házibuli keretein belül létrehozták az első közös dalukat, ám ekkor öten voltak jelen. Ebben a felállásban alapították meg a Sör És Fű-t. Az első zeneszám címe "Ittasvezetés" volt, ami alá egy konga, egy szintetizátor, és egy akusztikus gitár szolgáltatták az alapzenét. A srácok önfeledten énekeltek rá, egy helyben megírt szöveget. Ez a dal nem került nyilvánosságra. Pár hónappal rá 3 főre morzsolódtak. Imi, Feri, és Laca egy asztali mikrofonnal vettek fel eltorzított hangú reppeket. Néha magasítva, máskor lemélyítve, interneten talált beatekre, illetve saját kezűleg eszkábált zenékre. 2010-ben elhatározták, hogy egy fokkal professzionálisabb szintre emelik a csapatot, így beruháztak az első stúdió mikrofonjukra, és hangkártyájukra. Éveken keresztül rengeteg máig is kiadatlan demófelvételt rögzítettek, míg nem 2014 év végére összeállt az első kerek anyag, az Enter The SÉF. Hatalmas sikert tudott magáénak a lemez, és egyik napról a másikra köztudatba kerültek a magyar hiphop berkein belül. A lelkesedés csak fokozódott, így 2016-ban megjelent a második önálló lemezük is, Zarathustra címmel. Az ezt követő évben pedig a harmadik is, a Spontán ÉletFlessek mixtape. 2017-ben Feri kiszállt a csapatból, mert más tervei voltak az életben. Ettől eltekintve mai napig szoros barátságot ápolnak, és támogatják egymást mindenben a srácok. Imi, és Laca viszont nem adta fel a SÉF-et, és igyekeztek megmutatni a nagyérdeműnek, hogy tovább tudják vinni ketten is a bandát. Így 2017 év végére kiadták az első klipjüket az új felállásban, Az Ember-t. Nagy port kavart Feri kiszállása, de a töretlen munka gyümölcseként 2019-ben megjelent az M45, az első teljes értékű lemez az immár két főre redukálódott SÉF repertoárjából. Sikerült elfogadtatni a közönséggel a száraz tényeket, és azóta is folyamatosan dolgoznak, hogy valami maradandót alkossanak, és hogy sose érjen véget ez a murderani utazás.

A rendezvény az NKA Hangfoglaló Könnyűzenei Támogató Program támogatásával valósul meg.

 

Ajánlatunk


„Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad – alul semmi!”

Egy szállodai szoba a helyszín, ahol két jó barát, két fiatal háziorvos fergeteges legénybúcsúra készül. Alex, a hűséges cimbora gondosan fölkészült Simon esküvője előtti utolsó kiruccanására, ám hiába az alapos tervezés, a dolgok mégsem úgy alakulnak, ahogy szeretnék.

bohózat két felvonásban

Ajánló


2024. április 27-én Fluor Tomi és Diaz a Budapest Sportarénában ünnepli meg a nagy szülinapot.

Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. És ha…

A fiatal Edmond Dantest a menyegzőjéről viszik el a rendőrök egy feljelentés alapján. If várának börtönébe kerül, ahonnan nincs visszatérés.…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!