Jegyvásárlás

Program


Spanyol Filmhét 2018: Kertelés nélkül

Spanyol Filmhét 2018: Kertelés nélkül

Rendező: Santiago Segura
Szereplők: Maribel Verdú, Diego Martín, Toni Acosta, Rafael Spregelburd, forgatókönyv: Diego Ayala, Marta González de Vega, Nicolás López, Santiago Segura, zene: Roque Baños, Tessy Díez, operatőr: Kiko de la Rica, vágó: Fran Amaro

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. november 3. szombat, 19:00

A színészként megszámlálhatatlan filmben játszó, a Torrente-filmekkel ismertté vált Santiago Segura idén újra komédiát rendezett. Paz élete látszólag tökéletes. Van munkája, párja, barátnői... De mégsincs minden rendben. Szorongások gyötrik és kimerült, valami baj van. Kétségbeesésé- ben egy hindu „gyógyítóhoz”, AmilNarayan-hoz fordul, aki megoldást kínál a problémáira: egy ezeréves növényekből készült italt, amely enyhíti a feszültséget. Az ital a vártnál erősebbnek bizonyul, és Paz váratlan hatásokkal találja szembe magát.

Ajánlatunk


Pintér Béla és Társulata: A Sehova Kapuja

Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a megfelelési kényszer és önmagunk vállalása, az önzés és a szerelem.

A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical Dumas regénye alapján. Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély Szomor György dalaival, Pozsgai Zsolt átdolgozásában. Emberi drámák, sorsok, a jó és a rossz megítélése, ami olykor nem is olyan egyszerű.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!