Jegyvásárlás

Program


Spenót Panna  mesejáték

Spenót Panna mesejáték

"Tejszínhabot akarok! Olvadós cukrot akarok! Adjatok azonnal gumicukrot, madártejet, krémest, hosszú cukrot... És somlói galuskát! – toporzékolt sivítva Főzelékország királyának egyetlen szépséges lánya.” Bizony, a királykisasszony, apja nagy bánatára és szégyenére csak édességet volt hajlandó enni.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. február 26. szerda, 15:00

Kérői mind otthagyták szeszélyei miatt. Ám egy napon megjelent egy kopott ruhás ismeretlen, s alkut ajánlott a királynak…

Az izgalmas kaland elkezdődik, hogyan lett Anna hercegnőből Spenót Panna?! Az előadás a mese és a játék eszközeivel megismerteti a zöldségfélék színes világát. A probléma minden szülő, nagyszülő, pedagógus előtt ismert. Gyermekeink egészséges növekedéséhez elengedhetetlen az egészséges táplálkozás. A megoldáshoz a mesejáték közel viszi az óvodás és kisiskolás közönséget és a felnőtteknek is útmutatást, segítséget adhat.

Rendező: Gaál Attila Csaba

Ajánlatunk


Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

Rádiós, a fiatal tudós a számítógépe tökéletesítésén dolgozik a padláson. Ide érkezik meg négy bolyongó szellem – Kölyök, Meglökő, Herceg és Lámpás – az igazi hősök, akiket kihagytak a mesékből. Itt szeretnének találkozni a Révésszel, aki elviszi őket egy távoli csillagra, az „örökre szépek” bolygójára, ahol végre otthonra lelhetnek..

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!