Jegyvásárlás

Program


Spinoza Filmklub: Menekültek zenekara

Spinoza Filmklub: Menekültek zenekara

Dokumentumfilm

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. október 6. szombat, 15:00

A híres lengyel-zsidó hegedűművész, Bronislav Hubermann szervezte meg az első zsidó szimfonikus zenakart. 1936-ban léptek fel először egy kis poros palesztinai városban: Tel-Avivban. A Palesztin Szimfonikus Zenekar (későbbi nevén Izrael Filharmonikus Zenekar) tagjai német, magyar, osztrák és lengyel zsidók voltak. Az első karmesterük Toscanini.

Rendezte: Josh Aronson

Ajánlatunk


Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan vonzalmát tárja a közönség elé, 21. századi, extravagáns környezetben.

Vannak nagy, mindenki által ismert klasszikus zenei mérföldkövek, amelyek egész kultúránkat meghatározzák. A Klasszik Rádió és a Danubia Zenekar közös, hagyományos tavaszi koncertjén ezúttal a legek, a legendák kapnak főszerepet.

Ajánló


A muzsika hangja a zenés színházi irodalom egyik legsikeresebb darabja, amelyből világhírű film is született, a benne szereplő dalok pedig…

A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!