Jegyvásárlás

Program


Süsü, a sárkány - a Fogi Színház előadása

Süsü, a sárkány - a Fogi Színház előadása

A televízióból jól ismert egyfejű sárkány, a jóságos Süsü kel életre a szín padon, hogy barátjával, a királyfival járja végig kalandos útját. „Útitársuk” a sok nagyszerű sláger és – remélhetően – a gyerekek szüntelen nevetése.

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. november 17. vasárnap, 11:00

Csukás István – Bergendy István
Süsü, a sárkány
– zenés mesejáték –

A televízióból jól ismert egyfejû sárkány, a jóságos Süsü kel életre a szín padon, hogy barátjával, a királyfival járja végig kalandos útját. „Útitársuk” a sok nagyszerû sláger és – remélhetôen – a gyerekek szüntelen nevetése. Süsü a híres egyfejű, egy jóindulatú sárkány, akit eredeti hazájában, a többfejű sárkányok földjén gyakran kigúnyoltak egyetlen feje miatt. Süsü egy légynek sem tudna ártani, így az ellenséget is inkább meggyógyította, amiért apja a Sárkánykirály mérgében kitagadta. Süsütől az emberek eleinte rettegnek és azt hiszik, hogy a királykisasszonyt jött elrabolni. Szerencsére összetalálkozik a kóbor királyfival az Utilapúbirodalom legkisebb fiával, akivel életre szóló barátságot kötnek. Süsü és a királyfi látszatpárviadalt vívnak a királyi udvarban a királylány kezéért, amit előzetes megbeszélésük szerint Süsünek kellene megnyerni, ám Süsü elárulja magát, így végül a királyfi veszi feleségül a szépséges királykisasszonyt.

Süsü is ott marad a várban és mindenki megszereti, kikiáltják a királyság fő-fő mindenes sárkányának. Süsü bájos alakja vajszívével és kétbalkezességével elbűvöli a kicsiket és nagyokat egyaránt.

Süsü Fogarasy András/Lénárt László
Királyfi Presits Tamás/Frech Zoltán/Pozsgai Zoltán
Királylány Fogarasy Bernadett/Presits Bernadett
Öreg király Kiss Gábor/Németh László
Dadus Borbáth Ottilia/Szabó Zsuzsi/Balázs Andrea
Kancellár Bárkány Miklós/Benedek Gyula
Szénégető/Cölöpverő Boros ádám/Bodrogi Attila

Díszlet–jelmez: Zeke Edit
Rendezô: Schlanger András

Ajánlatunk


félig mese félig musical 9-99 éves korig, két részben

A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És természetesen egy jó falatra. Ha nem kapnak ételt, akkor elcsenik maguk. De ugyan ki tudna haragudni rájuk? Csak túl akarják élni a háborút. Ma, amikor milliók kényszerültek elhagyni otthonukat, ez is döbbenetesen ismerős üzenet.

Ajánló


3+ 90 perc, 1 szünettel Bábtechnika: bunraku

..Némi EU-s támogatosítás, színház a záhníszben. Görbetükörerdő, disznógömb, telefonfül. Pár művészi vénával megáldott vendégmunkás, plusz egy talicska aprómajom. Vagyis lidérc.…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!