Jegyvásárlás

Program


Szabó Dániel népzenei koncert

Szabó Dániel népzenei koncert

A koncerten a fiatal népzenész társadalom legkiválóbb előadói működnek közre:
Szabó Dániel, Kacsó Hanga Borbála, Paár Julianna, András Orsolya, Nyitrai Tamás, Mihó Attila, Takács Ádám, Bede Péter, Papp Endre, Bognár András.

Szabó Dániel: Pázsint - Népzene Székelyföldről és a Felső-Maros mentéről
2021. 07.07. 19:30 - 20:30 (esőnap másnap)

A koncert Székelyföld és a Felső-Maros mente kiemelkedő hangszereseit és énekeseit idézi meg változatos hangszerelésben. A zene fókuszában az ének, a hegedűjáték és a cimbalom áll, de emellett természetesen megjelennek a tájegységre jellemző kísérőhangszerek is. A nagyobb felállások mellett kisebb kamarazenei formációk – különleges hangszerpárosok és triók – is helyet kapnak a koncert műsorában.
A koncerten a fiatal népzenész társadalom legkiválóbb előadói működnek közre: Szabó Dániel, Kacsó Hanga Borbála, Paár Julianna,  András Orsolya, Nyitrai Tamás, Mihó Attila, Takács Ádám, Bede Péter, Papp Endre, Bognár András.


Járványügyi szabályok

A Benczúr Kerti Esték Népzenei koncertsorozata, mint szabadtéri kulturális rendezvény, védettségi igazolvány nélkül látogatható.  A rendezvény ültetéses, 200 fő befogadására alkalmas. A nézőtér területén a maszk használatát a szervezők nem teszik kötelezővé.

Kérjük, ügyeljenek a megfelelő távolságtartásra! A szabályok a hatályos rendeletek szerint változhatnak.

Kapunyitás 18 órakor

Ajánló


Szergej Polunyin lenyűgöző technikájú táncos, és pompás, karizmatikus előadó, botrányairól elhíresült balettsztár, ellentmondásos…

Brahms: I. (d-moll) zongoraverseny, op. 15 Beethoven: VI. (F-dúr, „Pastorale”) szimfónia, op. 68