Jegyvásárlás

Program


Szabó Gyuri bácsi előadása Győrben

Szabó Gyuri bácsi előadása Győrben

Gyuri bácsi Decemberben Győrbe készül, hogy találkozzon a gyógynövények iránt érdeklődő közönséggel. Előadásában beszélni fog a szerveink tisztításáról, a megelőzésről és a gyógynövények kúraszerű használatáról.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. december 20. péntek, 17:00

Gyuri bácsi örömmel osztja meg tapasztalatait a hallgatósággal: reméljük, most is sok hasznos és érdekes dolgot fognak tanulni. Az előadás előtt és után lehetőség lesz a vásárlásra, valamint Gyuri bácsihoz az előadás előtt kérdésekkel is lehet fordulni.

Jegyek a művelődési házban és online a jegy.hu oldalon kaphatóak!

Ajánlatunk


félig mese félig musical 9-99 éves korig, két részben

Budapest, 2024. október 10. – A Piero Barone, Ignazio Boschetto és Gianluca Ginoble alkotta világhírű olasz pop-opera trió, az IL VOLO, egy felejthetetlen koncerttel tér vissza Budapestre, hogy elvarázsolja a magyar közönséget az MVM Dome színpadán, 2024.10.10-én.

A miniszter félrelép kortárs brit drámaírója, Ray Cooney bohózata az álmokról, a reményről szól, illetve arról, hogyan reagálnak karakterei, ha tapintható közelségbe hozza a sors őket vágyaikkal. A pénz mindenkit megvezet: a vagyon-hajsza fokozatosan válik abszurd bohózattá, rávilágítva mindarra, amit egy légből kapott bőrönd pénz hozhat az ember életébe. Henry Perkins szürke, hétköznapi élete hirtelen fordulatot vesz, amikor egy vonatutazás során tévedésből más táskáját megragadva hagyja el a pályaudvart. A felesége által gondosan felpakolt szendvicsek helyett vastag pénzkötegek párnázzák a táska belsejét.

Ajánló


Kata és Bianca egy gazdag páduai úr lányai. Egyik szelíd, mint a galamb, de a másik vad, indulatos, csípős nyelvű,…

Egy vagyonos üzletember hirdetést ad fel: néhai üzlettársa fiát keresi, szeretné tisztességesen, rengeteg pénzzel megjutalmazni. Billy bejelentkezik, mint jogos örökös,…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!