Jegyvásárlás

Program


Szabó Gyuri bácsi előadása Kecskeméten

Szabó Gyuri bácsi előadása Kecskeméten

Gyuri bácsi Augusztusban Kecskemétre készül, hogy találkozzon a gyógynövények iránt érdeklődő közönséggel. Előadásában beszélni fog a szerveink tisztításáról, a megelőzésről és a gyógynövények kúraszerű használatáról.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. augusztus 12. szerda, 17:00

Gyuri bácsi Augusztusban Kecskemétre készül, hogy találkozzon a gyógynövények iránt érdeklődő közönséggel. Előadásában beszélni fog a szerveink tisztításáról, a megelőzésről és a gyógynövények kúraszerű használatáról. Gyuri bácsi örömmel osztja meg tapasztalatait a hallgatósággal: reméljük, most is sok hasznos és érdekes dolgot fognak tanulni. Az előadás előtt és után lehetőség lesz a vásárlásra, valamint Gyuri bácsihoz az előadás előtt kérdésekkel is lehet fordulni.

Ajánlatunk


Ildikó kiváló szakpolitikus, aki komoly karrier előtt áll, amennyiben le tudja küzdeni egy apró hibáját: nem tud hazudni.

Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan vonzalmát tárja a közönség elé, 21. századi, extravagáns környezetben.

Ajánló


..Némi EU-s támogatosítás, színház a záhníszben. Görbetükörerdő, disznógömb, telefonfül. Pár művészi vénával megáldott vendégmunkás, plusz egy talicska aprómajom. Vagyis lidérc.…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!