Jegyvásárlás

Program


Szállj fel szabad madár
7

Szállj fel szabad madár

A Szállj fel szabad madár! című gálakoncerten egy este, egy színpadon 5 énekes, 4 táncos, 4 fős zenekar és nemzetünk ikonikus, hazafias dalai!
A produkció kiemelt énekese VARGA MIKLÓS.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: július 6. szombat, 21:00

Vannak dalok, amelyek felidézik a magyar történelem jeles személyiségeit és eseményeit. A koncert ezekből nyújt át egy válogatást, melyek fő témája tisztelgés és főhajtás nemzeti identitásunk, hazaszeretetünk, az 1000 év magyar történelme és meghatározó személyiségei előtt.
A koncerten többek között hallható lesz: A zöld, a bíbor és a fekete, Európa, Mesélek a bornak, Nemzeti dal, Hazám, Nélküled, Honfoglalás,Egy szabad országért, Drága Hazám, Ha Erdély újra hív, Magyarország,  Ki szívét osztja szét, Magyar Golgota, Jöjjön el a Te országod,  Harangok dala,  Nem vagyunk még hozzád méltók/Nem kell olyan Isten, Oly távol vagy tőlem, Nincs más út, csak az Isten útja és természetesen a Szállj fel, szabad madár!
Ezek a dalok olyan fülbemászó slágerek, melyeket nemcsak az idősebb korosztály, hanem a fiatalok is ismernek és szeretnek!

Énekesek:
Varga Miklós
Nagy Szilárd
Molnár Ágnes
Ragány Misa
Réthy Zsazsa

Zenekar:
gitár - Szűcs Norbert / Kis Dávid
basszusgitár - Pál Gábor / Székely Tamás
billentyű, zongora - Benedekfi István / Magán Olivér
dobok - Várda Áron / Gudics Marcell

Ajánlatunk


A szenvedélyes és életteli előadás páratlanul hiteles módon jeleníti meg a tradicionális spanyol flamenco kirobbanó erejét és érzelmi töltetét. (esőnap szeptember 1.)

VIII. Henrik az angol történelem talán egyik legkülönösebb szereplője, aki nemcsak szélsőséges tetteinek lenyomatát hagyta az utókorra, hanem hat házasságának legendáját is.

A Kossuth-díjas Vidnyánszky Attila, a Nemzeti Színház igazgatója először rendez operettet, méghozzá a világ leghíresebbjét!

Ajánló


The Magyar Ugrókötelesek Szövetsége and the European Rope Skipping Organization is welcoming the best of Europe in Eger. During the…

Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!