Jegyvásárlás

Program


SZASZUMA ÉS A SZÉL - Danny Bain
3

SZASZUMA ÉS A SZÉL - Danny Bain

Az amerikai zenész, Danny Bain, 2010-ben érkezett Magyarországra, azóta a veszprémi Kabóca Bábszínházzal együttműködésben számos gyerekelőadást hozott létre, melyekben a különleges, főként afrikai és dél-amerikai hangszereknek kiemelkedő szerep jut.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. augusztus 3. szerda, 10:30

Szaszuma és a szél

Interaktív zenés-táncos mese afrikai ritmusokra

Szaszuma, az apját óvó és bátor lány útnak indul hárompúpú puputevéjén, hogy megtalálja a sivatagból érkező vad szelek forrását, melyek tönkreteszik falujuk termését. A lány, hallgatva puputevéjének ütemes baktatását, többször is bebizonyítja rátermettségét, megszabadítja faluját a szelektől, és még varázslattal is megsegíti öregapját. És a mese végén a gyerekek a puputeve táncát is megtanulhatják a mesélőtől.

Írta: Danny BainMagyarba ültette: Sándor AnnaElőadja: Danny Bain

Ajánlatunk


A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical Dumas regénye alapján. Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély Szomor György dalaival, Pozsgai Zsolt átdolgozásában. Emberi drámák, sorsok, a jó és a rossz megítélése, ami olykor nem is olyan egyszerű.

..Némi EU-s támogatosítás, színház a záhníszben. Görbetükörerdő, disznógömb, telefonfül. Pár művészi vénával megáldott vendégmunkás, plusz egy talicska aprómajom. Vagyis lidérc. Lúdvérc. Osszátok be..

A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli utolsó turnéjára kiegészült a világhírű Tropicana Club szólótáncosaival és így egy különleges műsorral várja mindazokat, akik egy igazi karibi élményre vágynak.

Ajánló


Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan…

Egy szállodai szoba a helyszín, ahol két jó barát, két fiatal háziorvos fergeteges legénybúcsúra készül. Alex, a hűséges cimbora gondosan…

Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!