Jegyvásárlás

Program


Száz év magány
2

Száz év magány

A képzeletbeli Macondo faluban élő Buendía család száz évének lenyűgöző fordulatokban gazdag, egy eddig sosem látott világot elénk varázsló története a valóság és az álom között. A mesék dimenziójában lebeg és mégis, a Száz év magány egész Latin-Amerika nemcsak leghíresebb, de legreprezentatívabb regényévé is vált.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. június 30. csütörtök, 19:00

Gabriel Garcia Márquez: Száz év magány
varázslat 2 részben
Az előadást 2 részben játsszuk.

“Az ember nem akkor hal meg, amikor szeretne, hanem amikor lehet.”

A vágy, a szenvedély varázslatos, leigázó és fölszabadító erejéről ritkán olvashatunk oly’ gyönyörű sorokat, mint a Száz év magány lapjain. Az örökké visszatérő gyötrelemben és beteljesülést hozó szerelemben Gabriel García Márquez a magány és reménytelenség ellenszerét találja meg. Ez teszi a tragikus történetet legmélyebb mondanivalójában optimistává.

Szereposztás:
Ursula.............................................. Papadimitriu Athina
José Arcadio Buendia..................... Tóth József
Gitáros: Kutik Rezső

további szerepekben
Czifra Krisztina, Kós Mátyás, Nagy Fruzsina Lilla,
Seder Gábor, Sipőcz András, Szitás Barbara

Alkotók:
Színpadra alkalmazta: Schwajda György
Díszlet: Czeizel Gábor
Jelmez: Veréb Dia
Rendező: Czeizel Gábor

19 órás kezdés esetén a várható befejezés: 21.15
A változás jogát fenntartjuk!

Ajánlatunk


Pietro Mascagni / Ruggero Leoncavallo PARASZTBECSÜLET / BAJAZZÓK Egyfelvonásos operák olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

A filmek és játékok zenéin alapuló koncertek Európa-szerte ismert specialistája, a francia Overlook Events a tavaly decemberi teltházas A Gyűrűk Ura legszebb dalai koncert után most a Harry Potter-filmek legemlékezetesebb zenéit bemutató műsorral tér vissza.

Ajánló


Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon…

Ildikó kiváló szakpolitikus, aki komoly karrier előtt áll, amennyiben le tudja küzdeni egy apró hibáját: nem tud hazudni.

Tornádó gyorsaságú pörgések, hihetetlen jelmezek, lélegzetelállító mozdulatok és mindent elsöprő szenvedély. Ez a Grúz Állami Népi Együttes! Újra Magyarországon a…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!