Jegyvásárlás

Program


Szeged Classic Trió

Szeged Classic Trió

Szeged Classic Trió

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. április 4. csütörtök, 19:00

Varga Laura – fuvola
Vizsolyi Lívia – fagott
Klebniczki György – zongora

Varga Laura fuvolaművész, Vizsolyi Lívia fagottművész és Klebniczki György zongoraművész évek óta aktív és népszerű szereplői Szeged komolyzenei életének. A művészek mindhárman a Szegedi Tudományegyetem Zeneművészeti Karának oktatói. Kollegák, barátok, kamarapartnerek. 2014-ben megjelent közös CD felvételük óta már közreműködtek Klebniczki György szerzői lemezén is. Felléptek a Magyar Rádió Márványtermében és az ország több hangversenytermében is. Mindhárman Artisjus-díjasok.

Repertoárjukon a barokktól a kortárs szerzők zenéjéig minden megtalálható: pl. Rameau, Couperin, Vivaldi, Telemann, Beethoven, Haydn, Weber és Piazzolla művei. A közönség nagy örömére szívesen játszanak népszerű opera parafrázisokat (Sevillai borbély, Bűvös vadász…) és musical-feldolgozásokat is (My Fair Lady).

Az óvodástól a fiatalokon át a nyugdíjasokig minden korosztály számára tudnak igényes zenei műsort összeállítani. A koncert során szólókat és duókat is játszanak, illetve gyakran meghívott művészekkel is bővítik műsorukat.

Ajánlatunk


Mindenkivel megeshet – mármint ha nő, és elmúlt annyi...

A 2023|2024-es évad egy magyarországi bemutatóval indul, Tena Štivičić kortárs horvát drámaírónő 3tél című díjnyertes darabjával Alföldi Róbert rendezésében.

Ajánló


Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök…

40 évvel első szegedi előadása után visszatér az István, a király!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!