Jegyvásárlás

Program


Szegény Dzsoni és Árnika

Szegény Dzsoni és Árnika

Korosztály: 6+
Az előadás hossza: 60 perc
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: február 24. szombat, 11:00

Lázár Ervin kétségtelenül a magyar meseirodalom legjelentősebb alakja. Történetei időtállóak, hőseit mindenki jól ismeri. Különös, költői szófordulatai, burjánzó meseszövése életkortól függetlenül meg tudják szólítani az olvasót. Aki Lázár Ervin meséivel találkozik, lélekben, szellemben egyaránt gazdagabb lesz.

A Szegény Dzsoni és Árnika talán a szerző legszebb meséje. Történet az odaadásról, hűségről, a feltétlen bizalomról és a segíteni akarásról. A két főhősön ülő átok –egyiküknek örökké kacsa képében kell vándorolnia – csak megedzi szerelmüket és kitartásukat. Vajon sikerül megtörniük ezt az átkot? Ők mindenesetre mindent megtesznek ezért. Útjuk során sok különös, mókás, néha veszélyes kalandot élnek át, furcsábbnál furcsább teremtényekkel találkoznak. Talán még a hétfejű tündérhez is sikerül eljutniuk….

Az előadás a kortárs bábszínház eszközeivel, sok zenével és rengeteg szeretettel varázsolja elénk ezt az örökérvényű mesét, amitől mi is jobbak lehetünk egy kicsit.

Alkotók:

Lázár Ervin meseregénye alapján a színpadi adaptációt készítette: Nagy Orsolya

Zeneszerző: Darvas Benedek, Ádám Rita

Rendezőasszisztens: Soó Gyöngyvér

Rendező: Veres András

Szereplők:

Szegény Dzsoni: Szilner Olivér

Árnika: Szűcs Réka

Östör király, Ipiapacs: Zádori Szilárd

Százarcú Boszorka: Szabados Böbe

Rézbányai Győző, Lovag: Bábinszki Ágnes

Lovag: Soó Gyöngyvér

Hangfelvételről közreműködik: Hannus Zoltán, Veres Aliz

Ajánlatunk


Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. És ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek. Jegyár: 9000 Ft Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

Pietro Mascagni / Ruggero Leoncavallo PARASZTBECSÜLET / BAJAZZÓK Egyfelvonásos operák olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

Ajánló


Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

Mindenkivel megeshet – mármint ha nő, és elmúlt annyi...

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!