Jegyvásárlás

Program


Szemadám - Szemadám György tárlata

Szemadám - Szemadám György tárlata

Szemadám György tárlata

„Az idén 75 éves Szemadám Györgynek a Pesti Vigadó földszinti termében rendezett kiállítása egyfajta számadás, az életút összegzése. De nem retrospektív kiállítás, hiszen a munkák az elmúlt öt éven belül készültek, mégis annak a szellemiségnek és azoknak a gondolatoknak a vizuális megjelenítése, amelyek a művészt egy életen át foglalkoztatták.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Szemadám György tárlata

„Az idén 75 éves Szemadám Györgynek a Pesti Vigadó földszinti termében rendezett kiállítása egyfajta számadás, az életút összegzése. De nem retrospektív kiállítás, hiszen a munkák az elmúlt öt éven belül készültek, mégis annak a szellemiségnek és azoknak a gondolatoknak a vizuális megjelenítése, amelyek a művészt egy életen át foglalkoztatták. Visszatérő témákként megjelennek a madarak, Afrika, a Tarot világa, a nagyszülők békebeli és világháborús nehézségekkel teli élete. Ezek mellett reflektál barátok képeire és talált képekre is. A kiállítás tizenhárom témába sorolható, melyek között szerepelnek festmények, giclée nyomatok, dobozmunkák, objektek és szobrok.”

/Kondor-Szilágyi Mária kurátor/

Szervező: Magyar Művészeti Akadémia Képzőművészeti Tagozat

Ajánlatunk


Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló AI látványosság!

Ken Ludwig: Primadonnák Bohózat 2 részben

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!