Jegyvásárlás

Program


SZEMFÉNYVESZTÉS - Kecskemét

SZEMFÉNYVESZTÉS - Kecskemét

Nagy Molnár Dávid világbajnok 2. helyezett bűvész és Rieger Dani bemutatja a SZEMFÉNYVESZTÉS című előadássorozat soron következő showját Kecskeméten. Látványos illúziók, gondolatolvasás és további humoros, szórakoztató mutatványok egy színpadon.
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. április 22. szombat, 18:00

Nagy Molnár Dávid bűvész, a magyar bűvészvilág egyik legnevesebb, nemzetközi hírű művésze. A Monte Carloban megrendezett bűvészfesztivál, valamint a Bűvészvilágbajnokság második helyezettje. A Kulturális Minisztérium Nívódíjával kitüntetett előadóművész, aki világszínvonalon ejti ámulatba a közönséget.

A Szemfényvesztés előadássorozat másik fellépője Rieger Dani, aki szórakoztató műsorával számos magyar színpad mellett jelen volt a 2019-es csehországi teke világbajnokságon is.

Kecskeméten részesei lehetnek egy felejthetetlen, szórakoztató show műsornak. Látvány, varázslat és humor egy színpadon. Szórakoztatás minden korosztály számára. Egy műsor, ahol a lehetetlen is lehetséges.

 

Ajánlatunk


A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És természetesen egy jó falatra. Ha nem kapnak ételt, akkor elcsenik maguk. De ugyan ki tudna haragudni rájuk? Csak túl akarják élni a háborút. Ma, amikor milliók kényszerültek elhagyni otthonukat, ez is döbbenetesen ismerős üzenet.

Ajánló


A zenés színház történetének egyik legjelentősebb darabja tér vissza a budapesti közönség elé.

Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök…

zenés családi roadmovie 10-től 100 éves korig

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!