Jegyvásárlás

Program


Szerelmes Chagall

Szerelmes Chagall

Horgas Eszter új bemutatója – látvány- és koncertszínház

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. október 19. szombat, 20:00

Az óriási sikerű, teltházas budapesti bemutató után turnéra indul az előadás.

Ez egy játék, ami arról szól, hogy mi történik akkor, ha a múltból idehozunk egy számunkra fontos alkotóművészt. Chagall a XX. század egyik kiemelkedő alkotója, zsenije. Az ő élettörténetei elevenednek meg, a festményei – hol vicces, hol megható, hol szenvedélyes, hol szívbe markoló – történetei által. Az előadás a kilencvennyolc évet élt művész életét népszerű, dallamos, fülbemászó melódiákkal, virtuóz hangszeres szólókkal dolgozza fel.

Olyan feldolgozásokat hallhat a közönség, mint Sosztakovics Keringője, Edith Piaf Chansonja, a ZAZ pop dala vagy a híres A Paris, Gershwin Kék rapszódiája, Avinu Malkeinu…

Közreműködnek:
Horgas Eszter fuvolaművész, Bálint András Kossuth-díjas színész Chagall szerepében, Szemerédi Bernadett színésznő Bella szerepében, Hárs Róza énekes mint angyal, Lőwenberg Dániel zongoraművész és a ClassJazz Band (Kaszás Péter – dob, Hárs Viktor – ének, basszus, Dajka Krisztián – gitár, Révész Richárd – zongora, Pusztai Csaba – ütő)

Műsoridő: 100 perc

Ajánlatunk


Kukorica Jancsi és Iluska megindító szerelmi története, a csodás, magyar népmesei motívumokban bővelkedő daljáték, mely híven követi az eredeti művet - és amely több mint száz éve visszatérő sikerdarabja a hazai és határon túli színpadoknak -, negyven év után ismét látható lesz a Budapesti Operettszínházban.

Tornádó gyorsaságú pörgések, hihetetlen jelmezek, lélegzetelállító mozdulatok és mindent elsöprő szenvedély. Ez a Grúz Állami Népi Együttes! Újra Magyarországon a legendás Shukishvili!

Ajánló


A Budafoki Dohnányi Zenekar jótékonysági koncertet ad a közel 30 éve működő Tüdőgyógyászatért Alapítvány javára, amely az Országos Korányi Pulmonológiai…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!