Jegyvásárlás

Program


Szilveszter

Szilveszter

SZILVESZTER – Tantermi előadás
Escargo Hajója Színházi Nevelési Szövetkezet előadása
a Kaleidoszkóp VersFesztivál keretein belül



 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. november 5. péntek, 10:00

Színész-drámatanárok: Szabó Zsolt és Szabó Márk/Komlóczi Zoltán

Rendező: Komlóczi Zoltán

Korosztály: 13 éves kortól

Időtartam: 70 perc

Érintett témák: Kommunikáció, tanulás, félelem, elvárások

A történet egy végzős általános iskolás fiúról szól, aki nem meri elmondani otthon, hogy rossz jegyeket szerez matematikából és végül elmenekül a központi írásbeli napján.
A fiú sorsát két drámapedagógus idézi fel néhány egyszerű tárgy felhasználásával. Az előadás során lehetőségünk van az összes rossz beidegződést, sztereotípiát átbeszélni és újra értelmezni. Az előadás fontos célja, hogy a gyermekekben képződő iskolai stressz valamilyen módon oldható legyen. Előadásunk nagyon erős közösségformáló hatása, a találkozás után egyértelműen érezhetővé válik. Az előadásban megjelenő helyi identitások nagy súlyt kapnak a történetvezetésben, hiszen mindannyian egy közösségként, csoportként játsszuk végig a fiú történetét. Fontos fogalmak, melyeket az előadás érint: megszokottság, stressz, félelem, kapcsolatok, becsület, kétség, egymáshoz való tartozás.

Ajánlatunk


Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva nagybátyja, Koppány is tömegeket gyűjt maga köré. István külföldi támogatással megszilárdíthatja a pozícióját, de a véres összecsapás elkerülhetetlen.

bohózat két felvonásban

Ezt a darabot irodalmunk tényleges szereplői és azok sorsa ihlették. A részleteket azonban sokhelyütt a szerzők és a műfaj igényei alakították.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!