Jegyvásárlás

Program


Szingli'z Night - Hajdú Balázs, Musimbe Dávid Dennis, Ráskó Eszter, Tóth Edu

Szingli'z Night - Hajdú Balázs, Musimbe Dávid Dennis, Ráskó Eszter, Tóth Edu

Dumaszínház est

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. október 27. szerda, 19:00

Az előadás időtartama kb. 80-90 perc, 1 szünet.

Csajozás, pasizás, szinglilét. A Dumaszínház új műsorában szó lesz egy pár kapcsolatról, néhány párkapcsolatról, meg arról is, hogyan lehet elvergődni a kacsintástól a díványig. Érdemes-e ágyról- ágyra röpködni, szünet nélkül vadászni, tölteni, lőni, tüzelni.

Az előadásra főleg a szingliket várjuk, akik a szünetben vagy az előadás után akár egymásra is kacsinthatnak, aztán a többi már az ő dolguk. ;)


 


Színházlátogatási feltételek 

Ajánlatunk


..Némi EU-s támogatosítás, színház a záhníszben. Görbetükörerdő, disznógömb, telefonfül. Pár művészi vénával megáldott vendégmunkás, plusz egy talicska aprómajom. Vagyis lidérc. Lúdvérc. Osszátok be..

„Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad – alul semmi!”

Solymosi Tamás – Mirzoyan Albert – Prokofieva Irina – Jiří Kylián – Harald Lander KLASSZIKUS BRAVÚROK Négy egyfelvonásos balett három részben

Ajánló


A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

A 2023|2024-es évad egy magyarországi bemutatóval indul, Tena Štivičić kortárs horvát drámaírónő 3tél című díjnyertes darabjával Alföldi Róbert rendezésében.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!