Jegyvásárlás

Program


Színház szerelem és… Kováts Kriszta és Sasvári Sándor a Mamma Mia! sztárjai

Színház szerelem és… Kováts Kriszta és Sasvári Sándor a Mamma Mia! sztárjai

Ezeken a szabadtéri koncerteken a Mamma Mia! legnagyobb slágereit hallgathatják meg ismét, művészeink személyes zenei kedvenceivel együtt.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. július 14. csütörtök, 20:30

Színházunknak lételeme a zene. Ezeken a szabadtéri koncerteken a Mamma Mia! legnagyobb slágereit hallgathatják meg ismét, művészeink személyes zenei kedvenceivel együtt. A musicalirodalom klasszikusai mellett kortárs magyar szerzemények hangzanak el.

Ajánlatunk


A Ferencsik bérlet koncertjein a Nemzeti Filharmonikus Zenekar a bécsi klasszikához illőn csökkentett létszámmal lép pódiumra. A záróesten mindehhez még egy izgalmas mozzanat csatlakozik: a K. 467-es C-dúr zongoraversenyt nem modern instrumentumon, hanem fortepianón halljuk.

A Vízkereszt viharos tengerrel, hajótöréssel, gyásszal kezdődik, és három házassággal ér véget. A kettő között viharos szerelmek ütköznek, egy részük csaknem hajótöréssel végződik.

Ajánló


Önironikus este, élveboncolás szóközökkel, szerepjátékokkal a valóság elfogadásáért. Az ember erotikus megtestesülése és tárgyiasulása. Nyilvános body shaming.

A 2023|2024-es évad egy magyarországi bemutatóval indul, Tena Štivičić kortárs horvát drámaírónő 3tél című díjnyertes darabjával Alföldi Róbert rendezésében.

Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!