Jegyvásárlás

Program


SzólóDuó 2019 Nemzetközi Tánc Fesztivál - 2 nap

SzólóDuó 2019 Nemzetközi Tánc Fesztivál - 2 nap

SzólóDuó Nemzetközi Tánc Fesztivál (20. évad) rövid koreográfiák nyitott és nemzetközi szakmai fóruma. A fesztivál célja, hogy a szárnyaikat bontogató, és már tapasztalt koreográfusokat, táncosokat egyaránt bátorítsa, elősegítse szakmai fejlődésüket, legújabb alkotásaikat megismertesse a nagyközönséggel.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. január 11. péntek, 20:00

A magyar mozdulatművészet több mint százéves hagyományának megőrzésével és megújításával, értékeinek közvetítésével foglalkozó Orkesztika Alapítvány 2019 januárjában, huszadik alkalommal rendezi meg a SzólóDuó Nemzetközi Tánc Fesztivált. Hagyományaink szerint az idei fesztivált is négy jelölőkör előzte meg Németországban, Lengyelországban és Magyarországon, a további pályázók pedig videón keresztül adhatták be jelentkezésüket. Azok a résztvevők, akik a jelölőkörökön nyújtott teljesítményük alapján továbbjutottak a versenyprogramba, személyes szakmai visszajelzést kapnak a zsűritől, ezzel segítve önálló alkotói fejlődésüket. A legjobb produkciók a szakmai zsűri döntése és a közönség szavazatai alapján nyerik el a díjakat.

A versenyprogram legjobbjait a SzólóDuó 2019 Gálaesten - 2019. január 12-én láthatja majd a közönség.

A fesztivál ideje alatt a korábbról jól ismert kísérőprogramok is megrendezésre kerülnek. Helyszíneinken az Ork-Kota Platform 2019 keretében egyperces táncfilmek lesznek láthatók. A kísérőprogramok részét képzik azok a nyitott, szakmai beszélgetések is, melyeken az alkotók visszajelzést kaphatnak a szakma képviselőitől és a közönségtől egyaránt. Délelőttönként az Orkesztika Alapítvány - MOHA- Mozdulatművészek Házában szakmai workshop-ok közül lehet válogatni.

időtartam: naponta körülbelül 2*60-90 perc
korosztály: 14+

Külföldiek számára is ajánlott.

jegyár: 2200 Ft
diák-, nyugdíjas jegy, XI. kerületi lakos kedvezmény: 1800 Ft
támogatói jegy: 4000 Ft

Támogatók:
SzólóDuó Partnerek/Partners: Orkesztika Alapítvány – MOHA‑Mozdulatművészek Háza, Magyar Mozdulatművészeti Társulat, Barnes Crossing Choreographen-Netzwerk e.V. (D), EFERTE - Fundacja Rozwoju Tanca (PL), Kontakt Táncért Alapítvány.
Együttműködő Partnerek/Cooperating Partners: Magyar Mozdulatművészeti Társulat Nonprofit Kft., MU Színház, Budapesti Lengyel Intézet
A fesztivál támogatói/Supporters of the festival: Emberi Erőforrások Minisztériuma, Nemzeti Kulturális Alap, Magyar Művészeti Akadémia, MagNet Bank

Ajánlatunk


félig mese félig musical 9-99 éves korig, két részben

„Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek. Jegyár: 9000 Ft Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

Ajánló


Ezt a darabot irodalmunk tényleges szereplői és azok sorsa ihlették. A részleteket azonban sokhelyütt a szerzők és a műfaj igényei…

Ildikó kiváló szakpolitikus, aki komoly karrier előtt áll, amennyiben le tudja küzdeni egy apró hibáját: nem tud hazudni.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!