Jegyvásárlás

Program


Szövegező Műhely Workshop

Szövegező Műhely Workshop

Írónak lenni a második legnépszerűbb vágyott foglalkozás a felmérések szerint. Itt az alkalom, hogy elérhető áron megvalósítsa a vágyát mindenki, aki írásra adná a fejét! Mindegy, hogy azért, mert már felnőttek a gyerekei, és most van ideje, vagy azért, mert a nyári szünetben a műszaki tanulmányok mellett kikapcsolódna, esetleg nyugdíjba ment idén, és új kalandokat keres.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. június 9. péntek, 14:00

A januárban indult terézvárosi író-olvasó klubunk után Kukorelly Endre vezetésével intenzív nyári írástanulás következik, amelyre szeretettel várunk mindenkit, aki kedvet érez az íráshoz, és szívesen feltárná írói énjét.

Június 9-én 14 és 16 óra között lesz az első alkalom, másnap június 10-én 10 és 12, majd ebédszünet után 13 és 15 óra között a folytatás, végül június 11-én 10 és 12 között lesz az utolsó találkozás. Az összesen 4×2 óra alatt hozott szövegek közös olvasásán és megbeszélésén keresztül lehet elsajátítani a szépírás alapvető fogásait. Az úgynevezett close reading módszer hatékonyan fejleszti az íráskreativitást.

Saját szöveget ajánlott hozni 6 példányban kinyomtatva!

Ajánlatunk


Koncz Zsuzsa a magyar popzene állócsillaga, 2024. április 13-án tizennegyedszer lép a Papp László Budapest Sportaréna színpadára.

Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva nagybátyja, Koppány is tömegeket gyűjt maga köré. István külföldi támogatással megszilárdíthatja a pozícióját, de a véres összecsapás elkerülhetetlen.

Ajánló


A világhírű francia mágus, Eric Lee először Budapesten.

Május 9-én Tankcsapda koncerttel indul az 2024-es Pápai Expo és Agrárpiknik, az év legmenőbb agrárrendezvénye.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!