Jegyvásárlás

Program


Szulák Andrea Gálakoncert

Szulák Andrea Gálakoncert

Szulák Andrea EMeRTon-díjas énekesnőt, akit több alkalommal is az év énekesőjévé választottak, nagysikerű önálló produkciói mellett számos színházi és musical-szerepben is hallhattuk már, dalai nap mint nap szerepelnek a rádiók műsorán.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. november 24. péntek, 19:00

Varázslatos hangja és személyisége, utánozhatatlan színpadi megjelenése, az általa képviselt stílus valósággal vonzza az igényes zene kedvelőit.
November 24-én a Budapest Kongresszusi Központban megrendezésre kerülő nagyszabású szimfonikus koncerten Andrea a tőle ismert és szeretett dalokon felül új nagylemezének dalaival is megörvendezteti rajongóit.

A különleges alkalomra való tekintettel a szervezők zártkörű pezsgős fogadást tartanak a koncert után a Budapest Kongresszusi Központ különtermében, amelyre szeretettel várják a VIP-jeggyel rendelkező kedves  vendégeket.

 

Ajánlatunk


Geszti Péter – Monori András – Tasnádi István: Ezeregy éjszaka worldmusical

A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek. Jegyár: 9000 Ft Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

A világhírű francia mágus, Eric Lee először Budapesten.

Ajánló


A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A…

Mozgalmas, pörgős időszak: gőzerővel készül a Fővárosi Nagycirkusz a „Csillagok, égbeli tűk” című előadásra

Margit Auer: Mágikus állatok iskolája Milyen érzés lenne, ha lenne egy saját, csakis hozzád kötődő állatod? Aki téged megért, beszélgetni…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!