Jegyvásárlás

Program


Tádé bérlet - Hurrá, Kacabajka!

Tádé bérlet - Hurrá, Kacabajka!

Tarbay Ede meséjét a Napsugár Bábszínház adja elő két időpontban, 9 órakor és 10.30-kor
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. január 28. péntek, 10:30

Kacabajka nem csak nevében vidám, de természetében is. Már az is furcsa, hogy ő maga egy elhagyatott cirkuszi lakókocsi. Természetesen társaságra vágyik, ahogy mindenki. A társaság megnyerése érdekében megtesz mindent, még varázsol is, hiszen régi lakóitól mindent megtanult. Hogy sikerül e neki az mesénkből kiderül.

Tarbay Ede meseirodalmunk kiemelkedő alakja. Bábszínházra íródott dramatikus történetei mindig szívet melengetők, kedvesek.

Tervező: Lenkefi Zoltán és L. Deák Réka
Zeneszerző: Lovas Gábor
Rendező: Márkó Eszter
Játszák: Gyarmati Éva, Biró Gyula, Czumbil Örs

Ajánlatunk


A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló AI látványosság!

Nagymama, lány, unoka. Mindegyik mást akar, mindegyik másként, mással szeretné élni az életét. Teri például szeretője mellett képzeli el a mindennapjait. Lánya, Emma egy titokzatos kis jövevénnyel. De mit szól mindehhez a vidéki Mama, aki váratlanul beállít a pesti lakásba? A nevetés kódolva van..

Képesek-e arra a hangok, hogy megidézzék egy város látványát, hangulatát, az atmoszférát, amelyet a hely szelleme sugároz? Respighi Róma-triptichonja képes erre. A három szimfonikus költeményből kettőt hallunk ezen a koncerten.

Ajánló


Poirot nyomozó kényelmes hazaútra vágyik a legendás, káprázatos Orient Expresszen. Csakhogy az előkelő útitársak között akad valaki, aki nagyon gyanús.…

Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!