Program


Tájbör és Gábris dalárdája Sunshine Tibivel

Tájbör és Gábris dalárdája Sunshine Tibivel

Két szerző, két közelgő könyvmegjelenés, egy bemutatkozó versesköteté és egy második regényé. Egy laptop, két playlist, két zenei ízlés, valamint a jogos kérdés, miszerint mégis kit érdekel, mit hallgatnak? Tehát: minden, amit nem is tudtad, hogy tudni akartál Halmi Tibor és Nyerges Gábor Ádám alkotói folyamatairól, de eddig nem jutott eszedbe megkérdezni.

Október 31-én, az Óvóhelyen soha vissza nem térő (és soha senki által nem igényelt), egyszeri lehetőség nyílik befülelni a boszorkánykonyha résre nyitva hagyott ajtaján. Témánk tehát a zene, ki mit hallgat, hogyan hat az alkotás folyamatára, tereli vagy eltéríti az írást a zene? Félspontán youtube-partyba torkolló felolvasó- és beszélgető estre készüljön tehát, aki óvatlanul aláereszkedik az Óvóhely festői kultúrbunkerébe, nagyjából középtájt a Muzsika tévé fáradt, esti konferálása, egy késő esti kulturális műsor és egy középlaza házibuli határmezsgyéjén.

Zenei választásaikat helyben felcsendülő aláfestésekkel tukmálják:
Halmi "Tájbör" Tibor, Nyerges "Gábris" Ádám, velük beszélget és a Nóta TV főműsoridős adásmenetét megszégyenítve konferál Semság "Szánsájn" Tibor

Együttérző jelenléteddel és belépő megváltásával egyaránt az Óvóhelyet és a három résztvevő, alacsony keresetű bölcsészt támogatod.

A belépő árából (legalább) egy fröccsre a vendégünk vagy - amíg a készlet tart, az est alatt nemcsak szabad, hanem kifejezetten javallott is a házibulijellegű, önkiszolgáló üzemmódú kortyolás.

Az este afterpartyja gyanánt a méltán kevéssé ismert DJ Sad! és DJ Tiber the Tiger bánatos beatjei tompítják a mulatozási kedvet. Kihagyhatatlan mód.

Ajánló


A koncerten olyan vendégsztárokkal találkozhat a közönség, mint Zséda aki a Cotton Club…

A Kossuth-díjas Presser Gábor és a Prima Primissima-díjas Sztevanovity Dusán szívmelengető családi musicaljének…

Gyuri bácsi Augusztusban Szolnokra készül, hogy találkozzon a gyógynövények iránt érdeklődő közönséggel. Előadásában…