Jegyvásárlás

Program


Találkozások - zenék, stílusok, kultúrák - Kádár István és Fesztiválzenekaros művésztársai

Találkozások - zenék, stílusok, kultúrák - Kádár István és Fesztiválzenekaros művésztársai

Az est házigazdája: Nógrádi Gergely – főkántor

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. június 4. hétfő, 19:00

A négy fős zenekar 2011 óta az európai improvizatív zenei színtér egyik meghatározó formációja. A zsidó népzenében és a jazz-ben gyökerező muzsikájuk nemzetközi rajongó tábort tudhat magáénak. Új repertoárjuk gerincét a nigunok (szöveg nélküli dallamok) adják.
A koncert különlegessége, egy olyan közös produkció lesz, ahol Nigun tagjai együtt lépnek színpadra Kádár István népzenei együttesével.

Ajánlatunk


Lara Fabian élő koncertje – MVM Dome, Budapest! Csatlakozz hozzánk 2024. április 30-án, amikor Lara Fabian lenyűgöző showjával elvarázsol minket az MVM Dome-ban, Budapest szívében.

Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

A Vízkereszt viharos tengerrel, hajótöréssel, gyásszal kezdődik, és három házassággal ér véget. A kettő között viharos szerelmek ütköznek, egy részük csaknem hajótöréssel végződik.

Ajánló


„Az ok, ami miatt a Szerelmes Shakespeare-t az irodalommal foglalkozó kutatók és kritikusok is élvezetesnek találják, nem más, mint hogy…

Roman Polanski hasonló című filmjéből készítette nagy sikerű színpadi rendezését, melyet nemzetközi alkotógárdával állított színre a PS Produkció. Eddig több…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!