Jegyvásárlás

Program


Tanácselnök - Ceglédi Zoltán új önálló estje

Tanácselnök - Ceglédi Zoltán új önálló estje

Kéretlen tanácsok közéletről, balkonkertészetről, nagyon rövid farmersortokról (eleve meddig érjen, ha ez a neve, térdig?), csendrendeletről, szecesszióról, recesszióról és hülye szóviccekről. Ha mindig is tudni akarta, miért nincsenek olasz kocsmák, miért nem tudnak szépen nyugdíjba menni a politikusok, és melyik két testrészünk nő életünk végéig, akkor jöjjön el!

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. szeptember 25. péntek, 19:00

Tanácselnök - Ceglédi Zoltán új önálló estje

"Kéretlen tanácsok közéletről, balkonkertészetről, nagyon rövid farmersortokról (eleve meddig érjen, ha ez a neve, térdig?), csendrendeletről, szecesszióról, recesszióról és hülye szóviccekről. Ha mindig is tudni akarta, miért nincsenek olasz kocsmák, miért nem tudnak szépen nyugdíjba menni a politikusok, és melyik két testrészünk nő életünk végéig, akkor jöjjön el!

Ezt tanácsolom."

Ajánlatunk


“Mert van a Stradivari és egy átlagos hegedű, A Stradivari Stradivari, a másik meg középszerű! És én hazudhatnék neked tovább, de nem teszem! Te nem középszerű vagy, hanem tehetségtelen.

A zenés színház történetének egyik legjelentősebb darabja tér vissza a budapesti közönség elé.

Az előadás arról szól, milyen hazugságban élni, hazugságban leélni egy életet, és milyen, ha ezt a hatalmi elit különféle rétegeinek való megfelelés kényszeríti ránk. (Kovács Bálint)

Ajánló


Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha…

Pietro Mascagni / Ruggero Leoncavallo PARASZTBECSÜLET / BAJAZZÓK Egyfelvonásos operák olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

Szabó Magda műve talányos életet zár be egy olyan szimbolikus ajtó mögé, amely felnyitására mindannyian áhítozunk. A kriminek sem utolsó…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!