Jegyvásárlás

Program


Tánc a húrokon-Tavaszünnepi köszöntő ELK Chamber Orchestra koncertje

Tánc a húrokon-Tavaszünnepi köszöntő ELK Chamber Orchestra koncertje

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. február 4. vasárnap, 18:00

A 2016-ban alakult ELK Kamarazenekar tagjai a legnevesebb kínai konzervatóriumok diákjaiból és tanáraiból kerülnek ki (China Conservatory of Music and Capital Normal University College of Music).

Céljuk, hogy tehetségüket és lelkesedésüket egyéni zenei pályáik nyomvonalán haladva, de az ELK együttesének égisze alatt állítsák a hagyományos kínai zene ápolásának szolgálatába. A tradicionális hangszerek és művek népszerűsítésén túl előszeretettel szólaltatnak meg kortárs darabokat is, hidat képezve ezzel a hagyományos és modern zenei kifejezésmódok között. 

 

Jegyár:1800 Ft

Becherovka Miskolci Farsang kedvezmény!

A rendezvényre 50%-os kedvezmény érvényesíthető a MISKOLCIFARSANG2018 kuponkód megadásával,  a Miskolci Kulturális Központ jegyirodájában (Rákóczi u. 2.), online a www.muhamiskolc.hu, valamint a www.jegy.hu oldalon a vásárlási folyamat végén.

Ajánlatunk


3+ 90 perc, 1 szünettel Bábtechnika: bunraku

Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

Poirot nyomozó kényelmes hazaútra vágyik a legendás, káprázatos Orient Expresszen. Csakhogy az előkelő útitársak között akad valaki, aki nagyon gyanús. Annyira gyanús, hogy bele is hal. A gyilkos pedig közöttünk van, hölgyeim és uraim… és nem is biztos, hogy egyetlen áldozattal beéri.

Ajánló


Giuseppe Verdi AIDA Opera három részben, négy felvonásban, olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

„Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!