Jegyvásárlás

Program


Táncoló filmkockák 1920-1930 Megújul a tánc, megújul a mozi • Lakatos János

Táncoló filmkockák 1920-1930 Megújul a tánc, megújul a mozi • Lakatos János

A Nemzeti Táncszínház népszerű előadás-sorozata szórakoztató formában mutatja be a film- és táncművészet közös történetét Lakatos János nívódíjas koreográfus, a Magyar Táncművészeti Egyetem tanárának multimédiás előadásában.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. november 4. szombat, 19:30

Ebben a részben végig követjük egy kulturális robbanás történéseit 1920-1930 között, melynek hatásai mind a mai napig tetten érhetőek a táncfilmek világában. Számtalan izgalmas dolgot tudhatunk meg erről a fantasztikus korszakról, filmekről, alkotókról és táncosokról.
Találkozunk egy időutazóval 1928-ban, megismerkedünk a legfiatalabb Oscar-díjassal, belepillantunk az expresszív tánc megszületésébe, és kiderül az is, hogy mi köze egy első világháborús tüzérhadnagynak a kaleidoszkóphoz és a videoklipekhez. Fotóritkaságok, felejthetetlen filmrészletek, meglepő történetek 110 percben!

Előadó: Lakatos János

Ajánlatunk


A Vízkereszt viharos tengerrel, hajótöréssel, gyásszal kezdődik, és három házassággal ér véget. A kettő között viharos szerelmek ütköznek, egy részük csaknem hajótöréssel végződik.

Az előadás arról szól, milyen hazugságban élni, hazugságban leélni egy életet, és milyen, ha ezt a hatalmi elit különféle rétegeinek való megfelelés kényszeríti ránk. (Kovács Bálint)

A fiatal Edmond Dantest a menyegzőjéről viszik el a rendőrök egy feljelentés alapján. If várának börtönébe kerül, ahonnan nincs visszatérés. A vád: kapcsolat az akkor száműzött Napóleonnal. A vád hazugságra épül, de Dantes már nem tudja bizonyítani igazát.

Ajánló


A Szép nyári nap című musical valamikor a hetvenes években játszódik Bácsszentmárián, egy olyan építőtáborban, amelyik közel van a jugoszláv…

Nagy siker Európában: Norvégiától Olaszországig, Portugáliától Bulgáriáig, a nagy szimfonikus zenekar, a Lords of the Sound végre Magyarországra érkezik a…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!