Jegyvásárlás

Program


Tariqa feat. Lukács Miklós, Várva (Babcsán projekt)
3

Tariqa feat. Lukács Miklós, Várva (Babcsán projekt)

Miről énekelhet Said Tichiti, a Chalaban együttes vezetője, aki most kisebb csapatával a Gnawa stílusra tanít minket? Meg nem fejthetem, de annyira hiteles, mint a Zuboly rap-je az osztrák közönségnek..

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. december 12. szombat, 19:00

Tariqa feat. Lukács Miklós, Várva (Babcsán projekt)

TARIQUA

Élő Népzene a TARIQA zenéje, mintsem jazz vagy világzene. Biomusic hasonlattal élve, ez a lemez egy Oázis a magyar CD-kiadás sivatagában, ahol már annak lepattintott korszakáról beszélhetünk. Vegyék. Miért? Egzotikus, táncolható, örömmel hallgatható. Miről énekelhet Said Tichiti, a Chalaban együttes vezetője, aki most kisebb csapatával a Gnawa stílusra tanít minket? Meg nem fejthetem, de annyira hiteles, mint a Zuboly rap-je az osztrák közönségnek. Marokkói vénák, verőerek dobolják ki a világ dolgait - immár itt született szövegekkel. Said dallamai Afrikaiak, egy basszusgitárszerű hangszeren kíséri magát; ez a Guembri és énekel.

A zenekar tagjai:
Said Tichiti: ének, guembri
Bede Péter: szaxofon, furulya
Kovács Ferenc: hegedű, trombita, ének
Halmos András: dob

Vendég: Lukács Miklós

 

Ajánlatunk


A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A bemutató 2014 augusztusában a Szegedi Szabadtéri Játékokon, szeptemberben pedig a Madách Színházban volt.

Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva nagybátyja, Koppány is tömegeket gyűjt maga köré. István külföldi támogatással megszilárdíthatja a pozícióját, de a véres összecsapás elkerülhetetlen.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!