Jegyvásárlás

Program


Tárlatvezetés Cseke Szilárd képzőművésszel  CSEND-20

Tárlatvezetés Cseke Szilárd képzőművésszel CSEND-20

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. október 29. csütörtök, 18:00

Tárlatvezetés Cseke Szilárd képzőművésszel | CSEND-20

 

Cseke Szilárd Munkácsy-díjas képzőművész kalauzolja végig az érdeklődőket a Hegyvidék Galériában megrendezett "CSEND-20" című kiállításán, bemutatva többek között az alkotások gondolati, esztétikai hátterét, izgalmas technikai megoldásait.

 

 
 

 

 

 

 

Cseke Szilárd művészete kezdetektől fogva több, egyenrangú szálon fut. Művei között szereplenek konceptuális tér- és fényinstallációk, mobil objektek, process munkák, figuratív és nonfiguratív festmények. Az 56. Velencei Képzőművészeti Biennálén képviselte a magyar kortárs képzőművészetet, ahol már megfogalmazódtak azok a gondolatok, amelyek a Hegyvidék Galéria tárlatán bemutatásra kerülő, nonfiguratív képek esetében is foglalkoztatták a művészt: a technikai képeljárások festészetbe integrálása, a különböző alkotófolyamatok és a bennük rejlő véletlenszerűségek esztétikai minősége. A kiállítás másik részében szereplő, erdőbelsőket megidéző művein a többrétegű, absztrakt festői felületből kibontott káprázat lehetősége érdekelte, megidézve a természetben megtapasztalt élményt, intellektuális elmélyedésre is lehetőséget adva.

 

Időpont: 2020. október 29. (csütörtök) 18:00

 

Helyszín: Hegyvidék Galéria, 1126 Budapest, Királyhágó tér 10.

 

A tárlatvezetésen való részvétel regisztrációs jegy (200 Ft) megvásárlásával lehetséges. Maximális létszám: 30 fő

 

Jegyek kaphatók, illetve regisztrálni a hegyvidekgaleria.jegy.hu oldalon, valamint a MOMkult jegypénztárában (1124 Budapest, Csörsz utca 18.) és a Hegyvidék Galériában (1126 Budapest, Királyhágó tér 10.) lehetséges.

 

Az épületben a maszk használata kötelező!

 

Ajánlatunk


A tengerparti szálló valójában családi villa, aminek tulajdonosával meghitt viszonyba keveredik. Egy szép napon a rendező felesége elhatározza, hogy meglátogatja férjét ebben a sokat dicsért panzióban. Rögtönözni kell! Villámgyorsan „létrehoznak” egy szállodát..

Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És természetesen egy jó falatra. Ha nem kapnak ételt, akkor elcsenik maguk. De ugyan ki tudna haragudni rájuk? Csak túl akarják élni a háborút. Ma, amikor milliók kényszerültek elhagyni otthonukat, ez is döbbenetesen ismerős üzenet.

Ajánló


A zenés színház történetének egyik legjelentősebb darabja tér vissza a budapesti közönség elé.

A világhírű francia mágus, Eric Lee először Budapesten.

A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!