Jegyvásárlás

Program


Távoli dal
6

Távoli dal

Nagy örömünkre szolgál, hogy Szabó Istvánt – az Oscar díjas filmrendezőt – aki jó ideje nem dolgozott színházban, sikerült megnyernünk ennek a különleges atmoszférájú, nagyon személyes előadásnak a rendezésére.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. július 5. kedd, 23:00

vallomás egy részben

(19.30-as kezdés esetén az előadás várható befejezésének ideje 20.50)

zene: Mark Eitzel

fordította: Bíró Bence

dalszövegfordítás: Sztevanovity Dusán

New York. Téli nap. Willem telefonja csörög, az anyja hívja Amszterdamból: meghalt az öcséd, gyere haza! Nem halogathatja tovább, elkerülhetetlen a találkozás a családdal. Willemnek újra kell gondolnia eddigi életét, kapcsolatait, újra kell rendeznie érzéseit. Úgy dönt, hogy halott öccsével osztja meg élete fontos pillanatait, és a jelen fölkavaró történéseit. Willem szerepében a nagyszerű fiatal színészt, Józan Lászlót láthatják. Nagy örömünkre szolgál, hogy Szabó Istvánt – az Oscar-díjas filmrendezőt – aki jó ideje nem dolgozott színházban, sikerült megnyernünk ennek a különleges atmoszférájú, nagyon személyes előadásnak a rendezésére.

bemutató | 2017. április 12. | Vígszínház, Házi Színpad

Az előadást 14 éven felüli nézőinknek ajánljuk!

Ajánlatunk


Isten eljön hozzánk, mert nagyon sok mondanivalója van. Megosztja gondolatait az elmúlt néhány tízezer év történéseiről és tapasztalatairól, válaszol az időközben felmerült kérdésekre és bemutatja a projekt fejlesztésének további lépcsőit.

Az egyszerre szívszorító és mulatságos tragikomédiában két, egymástól távol élő nővér, az egykor szépségükről elhíresült Szkalla-lányok sokszínű, sokféle dinamikájú küzdelmét látjuk az idő múlásával, a méltósággal viselt öregedésért, a külvilág figyelméért, az emberi kapcsolatok megtartásáért.

Ajánló


Szabó Magda műve talányos életet zár be egy olyan szimbolikus ajtó mögé, amely felnyitására mindannyian áhítozunk. A kriminek sem utolsó…

Pietro Mascagni PARASZTBECSÜLET / MESSA DI GLORIA Koncertszerű előadások magyar, angol és eredeti nyelvű felirattal

A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical Dumas regénye alapján. Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély Szomor György dalaival,…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!