Jegyvásárlás

Program


Tehetséggel Sáfárkodók - Pásztor Erzsivel
2

Tehetséggel Sáfárkodók - Pásztor Erzsivel

Mivel foglalkozik a művész szabadidejében? Hogyan sáfárkodik a tehetségével? Hogyan él a hétköznapokban? Megtudhatja Sáfár Mónikától, aki talk-showjában művész kollégáit faggatja.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. október 27. szerda, 19:00

Teátrum Kávéház
Tehetséggel Sáfárkodók - Pásztor Erzsivel

Egy óra zenével, énekkel, hangszerrel, verssel, titkokkal. Tartalmasan, értéket közvetítve. A vendég Pásztor Erzsi Kossuth-, Jászai Mari-,Balázs Béla- és Aase-díjas magyar színművésznő, Érdemes művész, a Soproni Petőfi Színház és a Turay Ida Színház örökös tagja.

Ajánlatunk


A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli utolsó turnéjára kiegészült a világhírű Tropicana Club szólótáncosaival és így egy különleges műsorral várja mindazokat, akik egy igazi karibi élményre vágynak.

Neoton musical musical két részben esőnap július 15.

Ajánló


Claude Magnier legendás bohózatában Louis de Funès 13 év alatt több mint hatszázszor játszotta Barnier szerepét – amit filmen később…

Rádiós, a fiatal tudós a számítógépe tökéletesítésén dolgozik a padláson. Ide érkezik meg négy bolyongó szellem – Kölyök, Meglökő, Herceg…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!