Jegyvásárlás

Program


Terror

Terror

Ferdinand von Schirach sztárügyvéd lebilincselően izgalmas darabja egy bírósági tárgyalás történetét meséli el úgy, hogy a nézőket egy interaktív játékra invitálja.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. május 21. szombat, 19:00

Ferdinand von Schirach: Terror
Az előadás időtartama: kb. 120 perc egy szünettel
Bemutató: 2021. június 6.

A Lufthansa Berlinből München felé tartó járatát eltéríti egy terrorista. A támadás célpontja a zsúfolásig megtelt müncheni stadion. Lars Koch vadászpilótának néhány perc leforgása alatt döntenie kell, lelövi-e a 164 utast szállító gépet, hogy megmentse a stadionban lévő hetvenezret, vagy sem. Néhány héttel később bírósági tárgyalás során kell számot adnia döntéséről.

A színház tárgyalóteremmé változik, a nézők esküdtszék tagjaivá válnak, és a tárgyalás zárásaként leadott szavazatuk határozza majd meg az előadás végét. A kérdés az, hogy Lars Koch őrnagy bűnös-e. A színpadon különböző eszmék és ideológiák feszülnek egymásnak, de a nézőknek sincs más lehetősége, mint saját jogérzékére, etikai meggyőződésére hallgatva döntést hozni és aszerint szavazni az előadás végén.

A szövegkönyv a Katona József Színház szövegváltozatának felhasználásával készült. Az előadás a GUSTAV KIEPENHEUER Bühnen vertrieb, Berlin és a MAYER-SZILÁGYI Színházi Ügynökség, Budapest engedélyével jött létre.
 
Szereplők
A bíróság elnöke........................ Tóth András Ernő
Lars Koch, vádlott...................... Józsa Richárd
Biegler, védő.............................. Köles Ferenc
Nelson, államügyésznő.............. Illés Alexa
Christian Lauterbach.................. Urbán Tibor
Franziska Meiser........................ Stubendek Katalin

Rendező: Rázga Miklós
Fordította: Jónás Péter
Díszlettervező: Torbán Eszter Tünde
Jelmeztervező: Istvánfi Fruzsina
Rendezőasszisztens: Ahmann Tímea
Súgó: Juhász Piroska
Ügyelő: Háber László

Ajánlatunk


A Kalamazoo egyenesen a Broadway-ről érkezik, a vígjátékban Hernádi Judit és Kern András sziporkázó játékát élvezhetik Sebestyén Aba rendezésében.

..Némi EU-s támogatosítás, színház a záhníszben. Görbetükörerdő, disznógömb, telefonfül. Pár művészi vénával megáldott vendégmunkás, plusz egy talicska aprómajom. Vagyis lidérc. Lúdvérc. Osszátok be..

A hatalmas sikerű dán film alapján készült színdarab nagy beleérzéssel és humorral szembesít bennünket azzal, milyen eufóriával és milyen fájdalmakkal jár, ha az ember megpróbálja elengedni a kontrollt.

Ajánló


A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli…

A Szép nyári nap című musical valamikor a hetvenes években játszódik Bácsszentmárián, egy olyan építőtáborban, amelyik közel van a jugoszláv…

Rádiós, a fiatal tudós a számítógépe tökéletesítésén dolgozik a padláson. Ide érkezik meg négy bolyongó szellem – Kölyök, Meglökő, Herceg…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!