Jegyvásárlás

Program


The Qualitons presents Kex

The Qualitons presents Kex

A két évvel ezelőtti nagysikerű koncertjük után ismét látványos vizuál és izgalmas hangélmény várható ezen az esten.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. december 29. vasárnap, 20:00

The Qualitons presents Kex

G. Szabó Hunor – vocal, guitar, drums
Hock Ernő – bass, vocal
Szőke Barna – guitar
Boros Levente – vocal, drums
Menyhei Ádám - vocal, keys

A pszichedelikus prog-rock-beat zenét játszó The Qualitons idén tavasszal, első magyar zenekarként mutatkozott be a seattle-i, kultikus KEXP rádióban. Az itthon is nagy sikert aratott, Fonogram-díjas Echoes Calling lemezük után most egy különleges, magyar aktualitással jelentkeznek az év végére. Az idén 50 éve alakult legendás, ám mégis méltatlanul elfeledett Kex zenekar előtt tisztelegve egy feldolgozás lemezt jelentetnek meg, melynek bemutató koncertjére a Trafó ad otthont. A két évvel ezelőtti nagysikerű koncertjük után ismét látványos vizuál és izgalmas hangélmény várható ezen az esten.

Ajánlatunk


Van a Bajza utca sarkán egy kis palota. A józsefvárosi Nagytemplom utcai bérházban pedig izgatott a készülődés. Pünkösdi Kató színinövendék a Csókos asszony címszerepét játssza. Ünneplik őt meg eljegyzését Dorozsmay Pista zeneszerzővel. A vőlegény azonban átmulatja az éjszakát, zálogba csapja a jegygyűrűket, és megszökik Rica Macával. A botrányos megcsalatás után érkezik Tarpataky báró, a híres mecénás. Katónak pedig dönteni kell: palota és gazdagság, csillogással kecsegtető siker vagy a szegényes bérházban eltöltött élet boldogságra vágyakozva. Zerkovitz Béla egyik legnépszerűbb, örökzöld, operettje csupa humor, szenvedély, szerelem, színház a békebeli Pestről, amikor olyan slágerek csendülnek fel többek között, mint az Asszonykám, adj egy kis kimenőt, az Éjjel az omnibusz tetején, a Gyere, te nímand, a Mi, muzsikus lelkek, valamint a műfaj és a darab emblematikus dala, a Van a Bajza utca sarkán... kezdetű sláger.

Ha sírva akar nevetni, ezt az előadást ne hagyja ki!

Székely Csaba drámaíróként először 2011-ben, a POSZT Nyílt Fórum programjában tűnt fel, ahol Bányavirág című színdarabjáért a Színházi Dramaturgok Céhe neki ítélte oda a Vilmos-díjat. Pályája azóta töretlenül ível felfelé. Darabjait számos magyar színház bemutatta, ő pedig háromszor nyerte el a Színikritikusok díját a legjobb új magyar drámáért.

Ajánló


Vagyis: Kelet-Európa vs. Nyugat-Európa, egy multikulti családba préselve, akik a szeretet ünnepén épp a szeretetért harcolnak, ami váratlan helyekről, ne…

Carl Orff CARMINA BURANA Szcenikus kantáta eredeti nyelveken, magyar, angol és eredeti nyelvű felirattal

A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!