Jegyvásárlás

Program


Tina

Tina


Rendezte: Daniel Lindsay és T.J. Martin

életrajzi dokumentumfilm, 118 perc

Bemutató: 2021. november 4.
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. július 7. csütörtök, 18:00

Az Oscar-díjas rendezőpáros, Daniel Lindsay és T.J. Martin bensőséges hangulatú filmjében Tina Turner végigtekint életén és több mint 5 évtizeden átívelő pályafutásán, az 50-es évek füstös St.Louis-i bárjaitól a 1980-as, 90-es évek rekordokat döntögető stadionkoncertjeiig, őszintén szembenézve élete legsikeresebb és legküzdelmesebb pillanataival. Ez a meglepően személyes hangvételű alkotás bepillantást enged a legendás énekesnő életénekszámos olyan pillanatába, amit eddig még soha nem láthattunk. A meghitt és néhol kíméletlenül őszinte beszélgetésekből kirajzolódik a 20. századi zenetörténet egyik legnagyobb hatású előadóművészének személyes portréja, akire úgy hivatkoznak a szakmai nagyjai: Egyszerűen a legjobb!

Ajánlatunk


A Neoton Família az egyik legnépszerűbb magyar popzenei együttes. Angol nevük: Newton Family, ezutóbbi néven jelent meg több lemezük Japánban, Nyugat-Németországban, Argentínában és Spanyolországban.

Megérkezett Pottyondy Edina új estje, a Démonok és hormonok. Terápiás stand up a körülöttünk élő és a bennünk lakó démonokról. Terápia, démonok, hormonok, Pottyondy... Mit érez ha ezeket hallja?

„Háromfogásos gourmet menü” – jellemezte a Bachtrack kritikusa Paavo Järvi koncertjét, amelyen Sibelius, Tüür és Beethoven egy-egy darabját tűzte műsorra. A Grammy-díjas észt-amerikai karmester hasonlóan ínyenc programmal érkezik a BFZ-hez is.

Ajánló


„Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad –…

Tavaly az Edinburgh Fringe Fesztiválon óriási kritikai és közönség sikert arató IMA újra látható a Müpa mellett felállított sátorban.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!