Jegyvásárlás

Program


Tiszta érzelmek, zavaros kapcsolatok .- Pilát Gábor előadása -

Tiszta érzelmek, zavaros kapcsolatok .- Pilát Gábor előadása -

Az életnek is vannak feltérképezett, ismert szabályai csak azokat kevésbé, legfeljebb tapasztalati úton tanuljuk és időnként még kevésbé használjuk. Erről és a párkapcsolatok végzetes, de elkerülhető hibáiról is szó esik az előadáson.
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. április 26. péntek, 16:00

Pilát Gábor előadása

Manapság egyre több az elvárás a párkapcsolatban a partner felé. A társunk egyszerre legyen a biztos pont, de közben mindig megújulva legyen változatos és izgalmas.
A szeretet maradjon feltétel nélküli, a szex magával ragadó, ő legyen a legjobb barátom, soha ne unjon meg és tolerálja a hibáimat, mert ugye senki sem tökéletes. A szeretet nem csupán egy érzelem és nem csak egy érzés, hanem az ember alapvető létállapota, ami mindig a kifejeződésben nyilvánul meg.
De mi van akkor, ha hiba csúszik a gépezetbe? Akkor rés nyílik a pajzson és a pályaudvari hangosbemondóba beleszól valaki: harmadik utas érkezett az üres vágányra. Megcsalva és megcsalatva. Élet az érem két oldalán.
Ki ne ismerné legalább képzeletben a szituációt? Mit kezdjünk a gondolattal és mit tegyünk, ha már megtörtént az eset? A tudomány törvényszerűségeit senki nem vonja kétségbe, tanuljuk, ismerjük és használjuk őket.
Az életnek is vannak feltérképezett, ismert szabályai csak azokat kevésbé, legfeljebb tapasztalati úton tanuljuk és időnként még kevésbé használjuk. Erről és a párkapcsolatok végzetes, de elkerülhető hibáiról is szó esik az előadáson.

Ajánlatunk


Rádiós, a fiatal tudós a számítógépe tökéletesítésén dolgozik a padláson. Ide érkezik meg négy bolyongó szellem – Kölyök, Meglökő, Herceg és Lámpás – az igazi hősök, akiket kihagytak a mesékből. Itt szeretnének találkozni a Révésszel, aki elviszi őket egy távoli csillagra, az „örökre szépek” bolygójára, ahol végre otthonra lelhetnek..

Egy szállodai szoba a helyszín, ahol két jó barát, két fiatal háziorvos fergeteges legénybúcsúra készül. Alex, a hűséges cimbora gondosan fölkészült Simon esküvője előtti utolsó kiruccanására, ám hiába az alapos tervezés, a dolgok mégsem úgy alakulnak, ahogy szeretnék.

A tengerparti szálló valójában családi villa, aminek tulajdonosával meghitt viszonyba keveredik. Egy szép napon a rendező felesége elhatározza, hogy meglátogatja férjét ebben a sokat dicsért panzióban. Rögtönözni kell! Villámgyorsan „létrehoznak” egy szállodát..

Ajánló


A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli…

A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!