Jegyvásárlás

Program


Titanic 2019: A kutyák nem viselnek nadrágot

Titanic 2019: A kutyák nem viselnek nadrágot

A történet főszereplője, Juha, egy tragikus esemény óta elfojtja érzéseit, mígnem váratlan és szenvedélyes kapcsolat alakul ki közte és a dominátrix Mona között. A fojtogatás iránti közös, veszélyes szenvedélyen keresztül vezet útjuk az érzelmi megvilágosodás felé. Sötét humorú történet veszteségről, szerelemről és a lét édes szenvedéséről.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. október 25. péntek, 21:00

A kutyák nem viselnek nadrágot
finn-lett játékfilm, 105 perc, 2019
finn nyelven, magyar felirattal

Rendező: J.-P. Valkeapaa
Szereplők: Pekka Strang, Krista Kosonen, Ester Geislerová, Ilona Huhta

Ajánlatunk


„Az ok, ami miatt a Szerelmes Shakespeare-t az irodalommal foglalkozó kutatók és kritikusok is élvezetesnek találják, nem más, mint hogy a narratíva nagyon öntudatosan játszik el azokkal az életrajzi fantáziákkal, amelyek az idők során Shakespeare köré épültek.” (Adam Hooks)

Roman Polanski hasonló című filmjéből készítette nagy sikerű színpadi rendezését, melyet nemzetközi alkotógárdával állított színre a PS Produkció. Eddig több millió nézőt vonzott szerte a világon a kultikussá vált vámpírparódia. Budapesten, 17 év után tovább folytatódik a különleges, fanyar humorú, látványos, szórakoztató, varázslatos musical sikertörténete.

Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a HUNGÁRIA.

Ajánló


Képesek-e arra a hangok, hogy megidézzék egy város látványát, hangulatát, az atmoszférát, amelyet a hely szelleme sugároz? Respighi Róma-triptichonja képes…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!