Jegyvásárlás

Program


Titanic 2019: A legszebb pár

Titanic 2019: A legszebb pár

A fiatal tanár, Malte és felesége Liv közös nyaralásukat töltik, mikor Livet egy tragikus támadás során megerőszakolja egy férfi. A pár lenyűgőző erőt mutatva próbálja a traumatikus eseményt feldolgozni. Időbe telik, amíg újra fel tudják építeni a bizalmat, mind a kapcsolatukban, mind szexuális életükben.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. október 24. csütörtök, 18:00

Lassan kezdenek ismét magukra találni, amikor két évvel később Malte váratlanul felismeri az elkövetőt. Alig tud hinni a szemének, és elkezdi követni a férfit, hogy információt gyűjtsön róla. De mielőtt akár Livnek, akár a rendőrségnek szólhatna, konfrontációra kerül sor a két férfi között. Maltét elragadja a vágy, hogy bosszút álljon és igazságot szolgáltasson. Úgy tűnik, hogy a legnehezebb kihívás a pár számára még csak most következik...

Rendező: Sven Taddicken
Szereplők: Maximilia Brückner, Luise Heyer, Leonard Kunz

Ajánlatunk


A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli utolsó turnéjára kiegészült a világhírű Tropicana Club szólótáncosaival és így egy különleges műsorral várja mindazokat, akik egy igazi karibi élményre vágynak.

Ahogy egy kritikusa írta: „Akinek nehéz a szíve, vagy csak melegségre vágyik, nézze meg ezt a darabot. Aki a nagy generáció tagja és képtelen megérteni az unokáját, vagy az ipszilon generációé, és kiborítják a nagyszülei, nézze meg ezt a darabot. Aki egyszerűen szereti a színházat, nézze meg ezt a darabot.”

Ajánló


félig mese félig musical 9-99 éves korig, két részben

Budapest, 2024. október 10. – A Piero Barone, Ignazio Boschetto és Gianluca Ginoble alkotta világhírű olasz pop-opera trió, az IL…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!