Jegyvásárlás

Program


Titanic 2019: Aurora

Titanic 2019: Aurora

Egy éjszaka a finnországi Lapföldön egy hotdogárusnál az elköteleződés-fóbiás partiarc, Aurora megismerkedik az iráni származású Dariannal, aki váratlanul megkéri a kezét. Dariannak ugyanis egy finn nőt kell elvennie ahhoz, hogy kislányával együtt megkapja a menekültstátuszt.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. október 26. szombat, 16:00

Az elfoglalt Aurora visszautasítja, hiszen úgyis Norvégiába akar költözni, hogy hátrahagyja nyomorúságos életét. Amikor megismeri a férfi kislányát, mégis úgy dönt, segít nekik. Ahogy elkezd nőket bemutatni Dariannak, egyre közelebb kerülnek egymáshoz, így amikor feltűnik a színen a tökéletes feleségjelölt, Dariannak és Aurorának nehéz döntést kell hoznia: tegyenek úgy, mintha boldogok lennének, vagy hagyják végre abba a menekülést?

Aurora
Finnország, 2019

Rendező: Mila Tervo
Szereplők: Mimosa Willamo, Amir Escandari, Oona Airola

Díjak:
Legjobb nemzetközi film - Edinburgh-i Nemzetközi Filmfesztivál
Fiatal Közönség Díj - Cabourg-i Filmfesztivál

Ajánlatunk


A mindennapjainkhoz hasonlóan sok humorral és persze sok aggodalommal megírt, lebilincselően izgalmas, rejtvényhez hasonló kortárs Lear-parafrázist Máté Gábor rendezi.

Janikovszky – lánykori nevén Kucses – Éva tizenkét és tizennyolc éves kora között, 1938-tól 1944-ig vezette a naplóját. Negyedik naplófüzetének borítóján ceruzával írva ez áll: „Kizárólag az utókor számára.”

Ajánló


Budapest, 2024. október 10. – A Piero Barone, Ignazio Boschetto és Gianluca Ginoble alkotta világhírű olasz pop-opera trió, az IL…

40 évvel első szegedi előadása után visszatér az István, a király!

A világhírű francia mágus, Eric Lee először Budapesten.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!