Jegyvásárlás

Program


Tóth Vera és a Budapest Jazz Orchestra, közreműködik Pásztor Anna

Tóth Vera és a Budapest Jazz Orchestra, közreműködik Pásztor Anna

A Budapest Jazz Orchestra kiváló munkásságának ékes bizonyítéka az elmúlt több mint húsz év, mely idő alatt számos koncert, hazai és nemzetközi elismerés, illetve megszámlálhatatlan külföldi előadó színesítette a zenekar eddigi történetét.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. szeptember 26. vasárnap, 18:00

Tóth Vera és a Budapest Jazz Orchestra, vendég: Pásztor Anna

A Budapest Jazz Orchestra kiváló munkásságának ékes bizonyítéka az elmúlt több mint húsz év, mely idő alatt számos koncert, hazai és nemzetközi elismerés, illetve megszámlálhatatlan külföldi előadó színesítette a zenekar eddigi történetét. Tóth Vera és a Budapest Jazz Orchestra együttműködése közel tíz éves múltra tekint vissza. Vera hitvallása az, hogy a zene jövője, megújulása a stílusok összekötésében rejlik, mindezt ízlésesen tálalja minden alkalommal. A mai estén vendégművészként  Pásztor Anna az Anna&the Barbies frontasszonya is színesíti a koncertet, aki extravagáns stílusát, egyben nőies finomságait, költészetét, különleges energiáit viszi a színpadra.

A dalok hangszerelése pedig a jazz és a blues, laza eleganciát közvetítő, klasszikus big band világba kalauzolja el a közönséget a fellépő művészek egyedi stílusával karöltve.

Ajánlatunk


Pintér Béla és Társulata: A Sehova Kapuja

Lázár Ervin mesejátékát már számos változatban láthatták az író rajongó olvasói. Tévéjáték, könyv, vagy színházi formában, sőt egy generáció nevelkedett Dömdödöm kedves versmondásán, vagy Bruckner Szigfrid hencegő oroszlán nagyzolásain.

Ajánló


A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És…

Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. És ha…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!