Jegyvásárlás

Program


Trajo.Chai - Élet.Élet – világpremier a Rumbachban

Trajo.Chai - Élet.Élet – világpremier a Rumbachban

2024. április 16-án, kedden este 7 órakor a Holokauszt Magyarországi Áldozatainak Emléknapján Kossuth-díjas és nemzetközi hírű művészek érkeznek a Rumbach zsinagógába, hogy zenével, dallal és szöveggel adják át a 80 évvel ezelőtt történtek tanúságát a jelen kornak.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: április 16. kedd, 19:00

Az élet egyszeri és megismételhetetlen értékünk. Ennek a különleges koncertnek az üzenete, hogy együtt emlékezzünk, együtt dolgozzunk a múlt fájdalmain, de ne felejtsünk, hogy egy olyan jövőt tudjunk formálni, melyben a háború és erőszak nem jelenik meg választási lehetőségként.

Először fognak együtt fellépni ezen az emléknapon magyar roma és zsidó zenészek és előadók. A klasszikus zeneművek, valamint az autentikus roma és zsidó dallamok mellett felcsendül Cséki Kálmán csak erre az alkalomra komponált mesterműve, mely egyben a koncert címadója is.

Fellépnek: Cséki Kálmán – zongora, Jávorkai Ádám – cselló, Jávorkai Sándor – hegedű, Kardos Dániel – gitár,
Klein Judit – ének, Lakatos Mónika – ének, Móser Ádám – harmonika, Rostás Mihály „Mazsi” – gitár.
Zenei szerkesztő és zeneszerző: Cséki Kálmán.

Az emlékest tervezője és kivitelezője a Rumbach stábja: Kiss Henriett és Komor Csi.
A koncert létrehozását az Erzsébetvárosi Önkormányzat támogatta.
A koncert a Holokauszt 80 emlékév és a PészahFeszt programja.

Ajánlatunk


Carl Orff CARMINA BURANA Szcenikus kantáta eredeti nyelveken, magyar, angol és eredeti nyelvű felirattal

Nem titok, hogy Snétberger Ferenc, a 2024/25-ös évad művésze legkedvesebb zenészpartnerei közé tartozik Anders Jormin svéd bőgős és Joey Baron amerikai dobos.

Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

Ajánló


A funkos/funkys pop-rockban utazó Honeybeast nevéhez számtalan album, illetve sláger fűződik, melyek közül kiemelkedik A legnagyobb hős című 2014-es szerzemény,…

A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical Dumas regénye alapján. Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély Szomor György dalaival,…

Szerelmi háromszögek, nercbundák, hiányos öltözetű hölgyek, ablakon kirepülő ruhadarabok, totális téboly. Mindez London legelegánsabb szőrmeszalonjában, kizárólag a felhőtlen szórakoztatás érdekében!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!