Jegyvásárlás

Program


TRIO MANDILI
6

TRIO MANDILI

Egy modern tündérmese Közép-Ázsiából…
Három fiatal, bájos és gyönyörű hölgy Grúzia eldugott kis kaukázusi falucskájából az Internet, a Youtube és Facebook segítségével hihetetlen ismertségre tettek szert, és néhány hét alatt világsztárokká váltak.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. április 8. szombat, 19:00

A “mese” egy átlagos napon kezdődött, amikor is a három barátnő,Tatuli, Tamara és Irina ragyogó  időben sétáltak a falujukban az országúton és jókedvükben énekelni kezdtek. Tatuli a telefonjával fel is vette egyik kedvenc és sokszor énekelt, azóta világslágerré vált Apareka című dalukat, amit aztán feltöltött az Internetre. A videó drámaian megváltoztatta a lányok életét, hiszen a dal két héten belül többmilliós nézettséget ért el.

A Trio Mandili híre  eljutott a világ legkülönbözőbb pontjaira és a zenekar napok alatt hatalmas rajongótábora tett szert, ami napról napra növekszik. Az általuk megosztott újdonságok miatt , érdemes Facebook oldalukat is követni.

A trio neve “Mandili” – egy grúz fejkendő fajta, amelyet a nők nagy gyakorisággal viselnek. A tradíciónak megfelelően, ezt a kendőt a földre dobják, ha két vitázó férfi között békét akarnak teremteni.

Természetesen a váratlan siker nagyon boldoggá tette a lányokat, de ennek ellenére Tatuli Mgeladze, Tamara Tsiklauri és Irina Midelauri alázatosak maradtak az énekléshez és a dalokhoz.

A múlt év izgalmasan telt a három hölgy számára; megjelent első albumuk, a “White Love”, mely az emberek kapcsolatiról és szeretetéről szól. A Trio Mandili az egész világon turnézik, a folk fesztiválok rendszeres fellépői, valamint nagysikerű, önálló koncertek házigazdái. A Trio Mandili Grúzián kívül, Ukrajnában, Kazahsztánban, a Baltikumban, Amerikában és Ausztráliában is megdobogtatta a közönség szívét.

Mostanság  a  legizgalmasbb hír számukra, hogy a „Trio Mandili”  Grúzia színeiben készül a 2017-es Eurovíziós Dal Fesztiválra.

Ajánlatunk


A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical Dumas regénye alapján. Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély Szomor György dalaival, Pozsgai Zsolt átdolgozásában. Emberi drámák, sorsok, a jó és a rossz megítélése, ami olykor nem is olyan egyszerű.

Május 9-én Tankcsapda koncerttel indul az 2024-es Pápai Expo és Agrárpiknik, az év legmenőbb agrárrendezvénye.

Szerző: William Somerset Maugham: CSODÁLATOS VAGY, JÚLIA! színház két részben a Játékszín színpadára alkalmazta: Németh Ákos

Ajánló


Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon…

Mozgalmas, pörgős időszak: gőzerővel készül a Fővárosi Nagycirkusz a „Csillagok, égbeli tűk” című előadásra

Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!