Jegyvásárlás

Program


Újratervezés - Szinetár Dóra

Újratervezés - Szinetár Dóra

Szinetár Dóra lemezbemutató koncertje
ÚjraTervezés címmel jelent meg a közelmúltban Dóra legújabb szóló lemeze, melyen az elmúlt közel 30 év alatt repertoárjának ikonikussá vált musical slágereiből kapunk különleges válogatást.
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. augusztus 10. szombat, 20:30

Az ÚjraTervezés koncert sok dalt tartalmaz a legújabb szólólemezről, de mellettük megjelennek Dóra egyéb kedvencei is, hiszen koncertrepertoárja rengeteg zenei stílust felölel a klasszikus musical-daloktól a sanzonokon át épszerű filmslágerekig. A különböző műfajokat az a sok személyes történet hozza össze, amivel a dalok között a színésznő elvisz minket gyerekkorától, az első színpadra lépésétől, a felnőtté válásán át az anyaság megélésének csodájáig.

A koncert hossza: 70 perc, szünet nélkül


A jegy megvásárlása a Ferenczy Múzeum Díszletek közt  - Szentendrei Teátrum 50 című kiállításának (Szentendrei Képtár, Fő tér 2-5.)  megtekintésére is jogosít.

Ajánlatunk


Vannak nagy, mindenki által ismert klasszikus zenei mérföldkövek, amelyek egész kultúránkat meghatározzák. A Klasszik Rádió és a Danubia Zenekar közös, hagyományos tavaszi koncertjén ezúttal a legek, a legendák kapnak főszerepet.

Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon is emberi tulajdonságokkal felruházott - macskái. Eltáncolják és eldalolják életüket.

Bősze Ádám 2019 őszén indította el „Nagy zenészek, nagy szerelmek” című előadás-sorozatát, mely a világ leghíresebb zeneszerzőinek magánéletéről, esetenként izgalmas titkairól szólt. A sorozat most egy, a zenetörténeti bulvárhistóriák legviccesebb jeleneteit felölelő, exkluzív stand-up esttel fejeződik be, a szerző one-man show-jával.

Ajánló


Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva…

Pietro Mascagni / Ruggero Leoncavallo PARASZTBECSÜLET / BAJAZZÓK Operák olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

A vége egy fotográfus szerelmeinek, családjának, karrierjének, s ezzel együtt a huszadik századnak összegzésre, feldolgozásra vagy éppen lezárásra váró, viharos…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!