Jegyvásárlás

Program


"ÜNNEPI NYITÁNY" - A Kodály Filharmonikusok Debrecen koncertje

"ÜNNEPI NYITÁNY" - A Kodály Filharmonikusok Debrecen koncertje

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. augusztus 19. szombat, 20:00

A Kodály Filharmónia Debrecen 2011 óta fogja össze a cívisváros két nagy zenei együttese, a Kodály Filharmonikusok és a Kodály Kórus munkáját, valamint koordinálja a város teljes komolyzenei életét Somogyi-Tóth Dániel igazgató-művészeti vezető irányításával.

Az idén, a névadó iránti elkötelezettségéből fakadóan, az együttes műsorában kiemelt szerepet kap Kodály Zoltán művészete, ám a műsor gerincét a zenetörténet legnépszerűbb alkotásai jelentik. Szent István ünnepének előestéjére olyan zenei csokrot válogattak össze, mely nem pusztán kellemes nyáresti kikapcsolódást ígér, hanem szívet-lelket melengető módon készít föl nemzetünk legnagyobb ünnepére, a magyar államalapítás napjára.

Közreműködik:
a Kodály Filharmonikusok Debrecen
Vezényel: Somogyi-Tóth Dániel
Műsorvezető: Gróf Miklós

Esőhelyszín: Kölcsey Központ

Az előadásra vonatkozó esőszabályzatot itt tekintheti meg.

Ajánlatunk


A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek. Jegyár: 9000 Ft Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

Isten eljön hozzánk, mert nagyon sok mondanivalója van. Megosztja gondolatait az elmúlt néhány tízezer év történéseiről és tapasztalatairól, válaszol az időközben felmerült kérdésekre és bemutatja a projekt fejlesztésének további lépcsőit.

Ajánló


Nagy siker Európában: Norvégiától Olaszországig, Portugáliától Bulgáriáig, a nagy szimfonikus zenekar, a Lords of the Sound végre Magyarországra érkezik a…

Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

Az előadás arról szól, milyen hazugságban élni, hazugságban leélni egy életet, és milyen, ha ezt a hatalmi elit különféle rétegeinek…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!