Jegyvásárlás

Program


Útibeszámolók - Balogh Boglárka: Ezerarcú Föld

Útibeszámolók - Balogh Boglárka: Ezerarcú Föld

Ezerarcú Föld – Balogh Boglárka újságíró, a National Geographic Magyarország bloggerének előadása

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. november 15. csütörtök, 18:30

Balogh Boglárka nyolc éve járja a világot. Cikkeit a National Geographic Magazin online mellett az ELLE és a Nők Lapja olvasói is jól ismerik. Előadásán az áprilisban megjelent Ezerarcú Föld című új könyvének legizgalmasabb történeteiből válogat, amelyek a Föld ismeretlen szegleteibe kalauzolnak el bennünket. Bepillantást nyerhetünk az afrikai törzsek mindennapjaiba, a rituális gyilkosságok elől menekülő albínók rejtett világába, egy belga csokoládémester titkaiba éppúgy, mint az illegális vadállat-kereskedelembe, az oroszlánok vadászatra szánt ipari tenyésztésébe, a puskári tevefesztivál színes forgatagába vagy egy magyar orvoscsapat életmentő-akcióiba is.

Jegyár: 1200 Ft
Nyugdíjas/diák/pedagógusjegy 800 Ft, valamint terézvárosi lakosoknak: 600 Ft
Jegyvásárlás az Eötvös10 jegypénztárában és a jegy.hu-n.

Kapcsolódó program:

Balogh Boglárka fotóiból Ezerarcú Föld címmel kiállítás látható 2018. november 23-ig a 3. emeleti kamaraterem előterében.

Ajánlatunk


A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek. Jegyár: 9000 Ft Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

2024. április 27-én Fluor Tomi és Diaz a Budapest Sportarénában ünnepli meg a nagy szülinapot.

Ajánló


A mindennapjainkhoz hasonlóan sok humorral és persze sok aggodalommal megírt, lebilincselően izgalmas, rejtvényhez hasonló kortárs Lear-parafrázist Máté Gábor rendezi.

Az előadás a műfajtól megszokott módon nincs híján humornak, játékosságnak, A mosoly országa a kibékíthetetlen világnézeti ellentétek, kulturális és társadalmi…

„Háromfogásos gourmet menü” – jellemezte a Bachtrack kritikusa Paavo Järvi koncertjét, amelyen Sibelius, Tüür és Beethoven egy-egy darabját tűzte műsorra.…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!