Jegyvásárlás

Program


Útibeszámolók - Brazília – A karneválok földjén - Előadó: Mátai András

Útibeszámolók - Brazília – A karneválok földjén - Előadó: Mátai András

„Latin-Amerikába egyszer és végérvényesen beleszerettem. Kezdődött ez egy két éves kolumbiai kinn tartózkodással, amiről már meséltem egyszer az Eötvös10 sorozatában. Ez alkalommal a szomszédos Brazíliába látogatunk.
Samba, bikinis lányok, forró hangulat…"

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. január 23. csütörtök, 18:30

Brazília – A karneválok földjén

Előadó: Mátai András, az utazgatok.hu blog szerzője és alapítója

„Latin-Amerikába egyszer és végérvényesen beleszerettem. Kezdődött ez egy két éves kolumbiai kinn tartózkodással, amiről már meséltem egyszer az Eötvös10 sorozatában. Ez alkalommal a szomszédos Brazíliába látogatunk.
Samba, bikinis lányok, forró hangulat…
A karnevál szóról nagy valószínűséggel mindenkinek a riói karnevál ugrik be elsőként. A riói karnevál viszont csak egy a sokból. Két egymást követő évben nekem három különböző helyen is volt szerencsém a helyiekkel fergeteges módon ünnepelni. Voltunk egy kisvárosban Brazília mélyén, ahol több tízezer fiatal mulatott együtt, de voltunk a világ legnagyobb és legőrültebb karneváljának aposztrofált Carnaval de Salvador de Bahia-n is, ahol két teljesen más világ találkozott, szó szerint egy kordonnal elválasztva egymástól. Aztán persze ellátogattunk a riói karneválra is, ahol egyik nap Copacabana forró homokjában buliztunk, másnap pedig a karneválok stadionjában, a Sambadrome-ban. Az előadáson a karneváli élményeken kívül rengeteg kalandot és érdekességet is megosztok a helyiekről és az egész országról. Sőt, néha, egy-egy gondolat erejéig még Kolumbiába is visszakanyarodunk.”

Ajánlatunk


Lázár Ervin mesejátékát már számos változatban láthatták az író rajongó olvasói. Tévéjáték, könyv, vagy színházi formában, sőt egy generáció nevelkedett Dömdödöm kedves versmondásán, vagy Bruckner Szigfrid hencegő oroszlán nagyzolásain.

A Budapesti Operettszínház kiemelten fontosnak tartja, hogy támogassa autista embertársainkat a minél teljesebb élet megteremtésében és megélésében, ezért – ahogyan immár hagyománnyá vált – idén is gálakoncertet rendez az Együtt az Autistákért Alapítvány javára.

Bár egészen kicsi kora óta hangszerek között nevelkedett, sokáig nem volt egyértelmű, hogy a zenei pályát választja. A szakralitáshoz máig erősen vonzódó Omar Faruk Tekbilek az egyik legnagyobb hatású török világzenei előadó, aki a Müpa színpadán áprilisban új életre kelti a legnemesebb közel-keleti zenei hagyományokat.

Ajánló


Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

zenés családi roadmovie 10-től 100 éves korig

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!