Jegyvásárlás

Program


Útibeszámolók - Fedezd fel Koszovót!

Útibeszámolók - Fedezd fel Koszovót!

A sorozat előadói, a hivatásos utazók (idegenvezetők, túravezetők) vagy a szinte mindig úton lévők (utazóbloggerek, útikönyvek szerzői) havonta egy alkalommal rengeteg fotóval, videóval színesített előadásukban osztják meg élményeiket, tapasztalataikat, praktikáikat a közönséggel.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. május 16. hétfő, 18:30

Útibeszámolók - Fedezd fel Koszovót!
Előadó: Huszty Zoltán és Tóth Ádám, az Experience Balkan (Balkán Calling Egyesület) alapítói

Élménybeszámoló és kedvcsináló Koszovóba történő utazáshoz

Az előadáson az Experience Balkan csapatának alapító tagjai különleges történetekkel fűszerezve, objektíven-szubjektíven mutatják be Európa legfiatalabb és egyik legvendégszeretőbb országát, miközben választ adnak arra a kérdésre is: „miért éppen Koszovó?”.

A Balkánra szakosodott egyesület 2011-ben Koszovóban alakult, vezetői rendkívül jól ismerik ezt a kis balkáni országot, már több tucatszor bejárták annak minden zugát, megismerték népeit, történelmét, hagyományait, természeti szépségét, kultúráját, ízeit.

(A kedvezményes jegyeket csak a helyszínen, lakcímkártya felmutatásával lehet megvásárolni.)

Ajánlatunk


Isten eljön hozzánk, mert nagyon sok mondanivalója van. Megosztja gondolatait az elmúlt néhány tízezer év történéseiről és tapasztalatairól, válaszol az időközben felmerült kérdésekre és bemutatja a projekt fejlesztésének további lépcsőit.

Ajánló


Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon…

zenés családi roadmovie 10-től 100 éves korig

Angélique Kidjo dalaiban szívesen működnek közre a jazz, a soul, a pop világsztárjai, és ugyanúgy örömmel dolgozik együtt fiatal producerekkel,…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!